Registratie collectieve inkoopactie SAP Learning Hub 2022 is geopend!


De VNSG is hét platform voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Wederom bieden wij onze leden de mogelijkheid tot het volgen van SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP.

Na aanschaf van de licentie krijgen leden een jaar lang toegang tot de online leeromgeving met daarin alle cursussen van SAP (ruim 6000!). SAP heeft in de licentie standaard 60 uur Live Access, het online trainingssysteem van SAP, opgenomen. Daarnaast is het mogelijk de licentie uit te breiden met een Cloud Certificering. Kortom: maak de stof eigen, train in een SAP-omgeving en behaal je certificering! En dit alles tegen een fractie van normale tarief!

Collectieve aanbieding SAP Learning Hub 2022
Optie 1: Een jaar lang toegang tot de Learning Hub van € 2.760 voor € 840 per gebruiker*
Optie 2: Aanschaf SAP Learning Hub in combinatie met een Cloud Certificering voor € 1.150 per gebruiker **

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.
* Dit bedrag is exclusief € 25 administratiekosten per transactie en alleen mogelijk bij een gezamenlijk deelnemersaantal van minimaal 300 personen uit het ledenbestand van de VNSG.
** Maximaal één combinatiebundel per gebruikerOok dit jaar bieden wij onze leden de succesvolle collectieve inkoopactie SAP Learning Hub aan. Leden krijgen voor een fractie van het normale tarief een jaar lang toegang tot de SAP Learning Hub, de online leeromgeving met daarin alle online cursussen van SAP (ruim 6000!). Het afgelopen jaar hebben 952 leden een licentie aangeschaft.

Meer informatie