Collectieve inkoopactie SAP Learning Hub 2021 gaat definitief door


Met nog ruim een maand tot de sluitingsdatum hebben we de benodigde 300 deelnemers voor de collectieve inkoop 2021 van de SAP Learning Hub bereikt. Dit betekent dat de actie definitief doorgaat!

Het geeft opnieuw de kracht aan van het samenbrengen van gelijkgestemden en wij danken iedereen voor het vertrouwen in de VNSG. Deelnemers hebben met één inschrijving al de contributie voor hun hele organisatie terugverdiend.

Voor iedereen die op dit goede nieuws heeft gewacht alvorens zich in te schrijven, dit is het moment om je in te schrijven! Inschrijven kan tot en met woensdag 2 juni aanstaande.

De VNSG is hét platform voor het uitwisselen van ervaringen over het praktische gebruik van SAP. Ook in 2021 bieden wij onze leden de mogelijkheid tot het volgen van online SAP-cursussen binnen de Learning Hub, de online leeromgeving van SAP. Leden krijgen voor een fractie van het normale tarief een jaar lang toegang tot deze online leeromgeving met daarin alle cursussen van SAP (ruim 6000!).

Ook dit jaar zijn er weer diverse voordeelbundels. Zo is er een combinatie mogelijk met Live Access of met Cloud certificering. Je kunt er ook voor kiezen om het complete pakket af te nemen: maak de stof eigen, train in een SAP-omgeving en behaal je certificering.

Bekijk hier alle informatie over de inkoopactie en hoe je je kunt aanmelden.