VNSG Online programma


Mede dankzij onze internationale contacten en de hulp van focusgroepen hebben we ons online aanbod verder uitgebreid. We zijn nog met andere initiatieven bezig. Heb jij hier ideeën of tips over? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl

De nieuwste aanvullingen:

Online mindfullness serie in samenwerking met UK & Ireland SAP User Group (UKISUG) 

De UK & Ireland SAP User Group (UKISUG) biedt een aantal mindfulness webinars aan om juist nu even pauze te nemen. Een moment van rust levert voordelen op van meer tevredenheid, focus en gemoedsrust. Daarnaast zorgt het voor sterkere relaties en betere prestaties op zowel het werk als daarbuiten. We zijn blij dat wij van de UKISUG deze nu ook mogen aanbieden aan onze leden. De webinars zijn in het Engels, verdere informatie is daarom ook Engelstalig.
Lees meer

Workshops SAP Cloud Application Services
SAP heeft haar cloudservices samengebracht onder de noemer SAP Cloud Application Services. Wil je weten welke diensten SAP op dit moment heeft om haar klanten te helpen de nieuwste SAP-technologieën in te zetten in de cloud? Op 11 en 12 mei organiseert SAP Duitsland twee gratis sessies voor SAP-gebruikersverenigingen waarin de vier pijlers worden toegelicht.
Bekijk hier de pijlers en meer informatie over de sessies.


Online serie EAM met Analytics onder de loep
De sessies die gepland waren voor de themamiddag op 14 mei zijn omgezet naar een online serie. We hebben deze verdeeld in vijf inspirerende en boeiende online sessies:
  • 14 mei- Introductie Focusgroepbesturen EAM & BI + SAP Intelligent Asset Management Deel I - Mark Roepers & Dirk Buitendijk, SAP
  • 19 mei - SAP Intelligent Asset Management Deel II - Mark Roepers & Dirk Buitendijk, SAP
  • 26 mei - Toepassing Mendix in de praktijk - rond consulting + SAP Datawarehouse Cloud, Interdobs
  • 28 mei - Get the Basic Right and Explore the Future, Rizing + Gebruikersverhaal   
  • 4 juni - Highlights sessies 1 tot 4 + Q&A 

Inschrijven serie

Of bekijk hier de complete VNSG eventkalender om ons gehele online programma te bekijken.