12-03 Themadag Roadmap to the Intelligent Enterprise

12-03 Themadag Roadmap to the Intelligent Enterprise
Komen thema’s zoals Industry 4.0, Servitization, Digital twins, SMART product configuration, SMART 3D printing en SMART factory je bekend voor? En ben je benieuwd hoe deze thema’s geïntegreerd zijn binnen S/4HANA en bijdragen aan de toekomst van jouw organisatie? Kom dan naar de themadag op 12 maart!

Deze themadag is bedoeld voor bedrijven die meer informatie willen hebben over:   
    • 
Het toepassen van intelligente technologieën in een S/4HANA-roadmap naar de toekomst
    • Het positioneren en verkopen S/4HANA binnen de organisatie (Business value)
    • De ervaringen met S/4HANA upgrades en cloudmigraties
    • De architectuur-integratie door de veelheid van technologieën en (cloud)platforms

Je ‘reisleiders’ tijdens deze dag zijn bedrijven als Miele, Signify, Shell, NS, Strukton, SAP, Capgemini en Rizing die je meenemen langs de S/4HANA reis die zij gemaakt hebben. Ze vertellen je niet alleen over de toepassing van de nieuwe S/4HANA ontwikkelingen maar vooral ook over de kansen die het biedt voor een organisatie. Tijdens de reis verzamel je de lessons learned om zelf een migratie route te vormen naar een geïntegreerde SMART architectuur.

De transitie naar S/4HANA kan het ideale moment zijn om deze nieuwe SMART architectuur in te richten en de ROI van deze transitie duidelijk te maken binnen jouw organisatie

De themadag geeft je een beeld van a tot z en is interessant voor de gehele organisatie. Van product owners tot procesmanagers tot IT’ers. 


Lees hier de blog over de weg naar de intelligent enterprise. 


Programma

De themadag vindt plaats in het gebouw van SAP 's-Hertogenbosch. De eerste keynote is de presentatie van de DTO (Digital Transformation Officer) van SAP EMEA die ingaat op ‘Business model 2 intelligent project portolio’. De afsluitende keynote presentatie wordt gegeven door de enterprise architect van Shell die ingaat op ‘Enterprise architectuur 2 ITSM supported application portfolio’. 

Een brede waaier aan onderwerpen wordt behandeld. Dat is ook logisch want binnen een organisatie hangt alles met elkaar samen:

 • De CRM manager van Miele over ‘Market 2 Cash’ Impact smart customer experience (C/4HANA)
 • Een buyer over ‘Source 2 Pay’ en spend optimization
 • De business planner van Centrient behandelt ‘Forecast 2 Demand ’ en financial planning
 • De manufacturing manager van Philips over ‘Design 2 Operate’ ende impact van intelligent supply chain
 • Een asset manager praat over Asset Management en ‘Digital Twin’
 • NS over Smart Finance - Impact smart accounting to company profitability (FI/CO), NS
 • De Integration specialist van SAP bespreekt ‘Integration services’  voor industrial services

Verder geven de volgende sponsors ook een presentatie:

Vesta Partners over de digital twin -  Monitor de fysieke asset in een digitale omgeving ten behoeve van uw onderhoudsprocessen
De Digital Twin is de sleutel tot de digitale transformatie van uw onderhoudsprocessen. Hiermee kunnen organisatiemodellen, bedrijfsprocessen, beslissingen en de inzet van
resources geoptimaliseerd worden. Ontdek samen met ons het Digital Twinconcept en de mogelijkheden die de SAP Enterprise Asset Management-portfolio biedt om
dit te ondersteunen.

Capgemini over De HSL naar de Intelligent Enterprise: een klantverhaal 
Transformatie naar de Intelligent enterprise kan met groot succes in een korte tijd. Dit bedrijf met de omvang en complexiteit van bijvoorbeeld Philips, DSM en Akzo ontwierp en implementeerde in acht maanden compleet nieuwe Demand, Supply en SOP processes. In de sesssie zullen de belangrijkse factoren voor deze transformatie worden uitgediept   


Ideo
over Intelligent Asset Management: Het juiste onderhoud op het juiste moment
Je assets optimaal benutten door de juiste onderhoudsstrategie te kiezen, rekening houdend met het gewenste risicoprofiel. Aan de hand van een praktijkcase laten we zien hoe u met SAP Asset Strategy and Performance Management in controle bent.

Datavard

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:


 
   

   


De volgende plaat geeft een overzicht van de onderwerpen van de themadag;Inschrijven
Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk. Via evenementen@vnsg.nl kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen mochten er nog afmeldingen komen.

Registratievoorwaarden
Door middel van inschrijving voor dit event gaat je akkoord met de registratievoorwaarden.

 • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
 • Voor dit event is er een maximum aantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch waardoor je deze niet direct ontvangt.
 • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.  
 • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,-  in rekening vanwege de gemaakte kosten. Afmelden kan alleen door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl.
 • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd.
Wanneer
12-3-2020 09:00 - 18:00
Waar
Amerikastraat 10 SAP 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn