14-11 Roadmap naar de intelligent enterprise

14-11 Roadmap naar de intelligent enterprise
De impact van intelligent enterprise en S/4HANA is top of mind bij veel professionals. Ze zoeken antwoorden op vragen als; welke innovaties kan ik effectief gebruiken binnen mijn (SAP) domein, wat is de impact op mijn huidige solution architectuur en hoe ziet de roadmap naar de intelligent enterprise eruit? De antwoorden krijg je tijdens deze themamiddag!

De impact van intelligent enterprise is top of mind van CxO’s, BPO's (Business Process Owners), (business) consultants en (ERP) managers. Deze professionals worstelen met vragen zoals; welke innovaties kan ik effectief gebruiken binnen mijn (SAP) domein, wat is de impact op mijn huidige solution architectuur en hoe ziet de roadmap naar de intelligent enterprise eruit? Tijdens de industry 4.0 themamiddag zullen BPO's voor b.v. Customer Experience, Smart factory en logistics, Cognitive procurement, Integrated business planning, Smart asset management en automated finance, hun visie and roadmap toelichten om te komen tot een intelligent enterprise architectuur. Tevens zal de intelligent enterprise roadmap van SAP worden toegelicht door de Vice President business transformation van SAP.

De volgende plaat geeft een overzicht van de onderwerpen van de themamiddag;Inschrijven kan ook via dit online formulier.

Registratievoorwaarden
Door middel van inschrijving voor dit event gaat je akkoord met de registratievoorwaarden.

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Voor dit event is er een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch waardoor je deze niet direct ontvangt.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.  
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,- in rekening vanwege de gemaakte kosten.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd. 

Wanneer
14-11-2019 12:00 - 18:00
Waar
Amerikastraat 10 SAP 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn