14-9 Webinar Retail - Order Management without OMS

14-9 Webinar Retail - Order Management without OMS
Op dinsdag 14 september organiseert de focusgroep Retail een online sessie met als onderwerp “Order Management without OMS: SAP Industry Cloud's modular order services”.

 
Met Central Order Management, een cloud oplossing van SAP voor Order Management, wordt het mogelijk om uw klanten beter te begrijpen d.m.v. o.a. een gecentraliseerd overzicht met hun orders, hun bestedingspatroon en hun voorkeuren. Betrek je klanten met gepersonaliseerde promotiemogelijkheden die consistent zijn in alle verkoopkanalen, waardoor hun klantervaring wordt verbeterd. En bouw merkloyaliteit op door nauwkeurige informatie te verstrekken over product beschikbaarheid aan je klanten en door zending te optimaliseren.


In de Central Order cloud oplossing zitten, naast het afhandelen van de klantorder, ook functionaliteiten die SAP nu in alleen in CAR aanbiedt. Hiermee komt deze functionaliteit beschikbaar in de Cloud, denk hierbij aan Omnichannel Promotion Pricing en Customer Order Sourcing.

Adam Davies Director of Product Management | SAP Industry Cloud, zal de presentatie verzorgen, dit zal in het Engels zijn.

Nog geen lid van de Focusgroep Retail? Klik dan hier om je aan te melden!
Na het lid worden van de focusgroep kun je je de volgende dag registreren voor het event.
Wanneer
14-9-2021 15:00 - 16:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn