19-5 Focusgroep CX - Op bezoek bij Alliander (Duiven)

19-5 Focusgroep CX - Op bezoek bij Alliander (Duiven)
Eindelijk na ruim twee jaar kunnen we weer een bijeenkomst organiseren waar we elkaar ‘live’ kunnen ontmoeten. We zijn dan ook ontzettend blij dat we echt een mooi middagprogramma jullie hebben bij Alliander.

Wim Beukering, Product Owner bij Alliander, en Mark Kilsdonk, Senior Solution Advisor CX bij Acorel, nemen ons mee in de consequenties en impact die Alliander heeft van de lopende
energietransitie. Door deze transitie is er een enorme vraag naar meer energie door gemeenten en bedrijven als consumenten. Het energienet zal hierdoor in de komende jaren fors uitgebreid moeten worden met vele duizenden nieuwe energiestations. Alliander speelt hier met haar B2B processen op in door slim gebruik te maken van de Commerce Cloud oplossing uit het SAP CX portfolio.

Naast de presentatie die zal worden gegeven neemt Wim ons ook mee met een rondleiding in de wereld van de energiestations bij Alliander. We sluiten af met een presentatie van Maxim van Schijndel, SAP CX Advisor, die ons een doorkijkje zal geven in de komende ontwikkelingen en de roadmap van de Commerce Cloud.

Na de presentaties nodigt Alliander ons uit om nog een hapje en een drankje te nuttigen en na te praten over de middag.

De agenda zal er als volgt uitzien:
13:45   Inloop
14:00   Sessie Alliander (Wim Beukering/Mark Kilsdonk)
15:00   Vragen nav sessie Alliander
15:15   Rondleiding Alliander
16:15   Pauze
16:25   Sessie SAP (Maxim van Schijndel)
16:55   Vragen nav sessie SAP
17:10   Afsluiting
17:15   Drankje

Wanneer
19-5-2022 14:00 - 17:00
Waar
Dijkgraaf 4 Alliander 6921RL, Duiven

Om te registreren dien je ingelogd te zijn