28-9 Focusgroep ALM & CDV - Git enabled CTS

28-9 Focusgroep ALM & CDV - Git enabled CTS
Op 28 september organiseren de focusgroepen ALM (Application Lifecycle Management) en CDV (Custom Development) samen een bijeenkomst over Git-enabled Change and Transport System (gCTS).

Wat is Git en wat is gCTS?

Git wordt door ontwikkelaars gebruikt als plaats om de software te kunnen beheren om samen te kunnen werken aan software.

Met gCTS kun je Git vanuit SAP gebruiken als een extern versiebeheersysteem. Zo kun je Git gebruiken als centrale opslagplaats voor bijvoorbeeld ABAP wijzigingen. Door middel van gCTS wordt code software vanuit het SAP systeem automatisch naar Git doorgestuurd, waarna je het gecontroleerd kunt importeren in doelsystemen. gCTS is onderdeel van de SAP Solution Manager functionaliteit ChaRM (Change and Release Management.)

Wat gaan we 28 september doen?

We hebben Patrick Smidt (Chief Support Architect) van SAP bereid gevonden om ons binnen een uur gCTS te introduceren en ons mee te nemen hoe je gCTS zelf zou kunnen inzetten in jouw organisatie.

Waarom wil ik hier bij zijn?

Als ontwikkelaar of als persoon die betrokken is in het uitvoeren van de transporten in jouw organisatie wil je op de hoogte zijn van de allernieuwste manier van beheren en distribueren van objecten. In deze sessie wordt je binnen een uur helemaal geüpdatet over gCTS.

Wanneer?

28 september tussen 13.00 en 14.00 is deze sessie online. Als je bent aangemeld ontvang je de evenementenlink uiterlijk op 27 september.

Heb je nu al vragen voor ons of voor Patrick?

Stel ze dan voor 1 september 2022 via secretarisALM@vnsg.nl of secretarisCDV@vnsg.nl . Wij zullen ze dan doorsturen aan Patrick, zodat hij deze al kan meenemen in zijn presentatie.

Wanneer
28-9-2022 13:00 - 14:00
Waar
link volgt na aanmelding op 27-09 Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn