13 maart 2018: EPM Kennismiddag 2018

13 maart 2018: EPM Kennismiddag 2018
Kennis & netwerk bijeenkomst voor leden van en geinteresseerden in SAP EPM. We praten je bij over nieuwe ontwikkelingen, praktijkcases worden gedeeld en er is voldoende ruimte voor het delen van ervaringen tijdens de netwerkborrel.

Op dinsdag 13 maart organiseert focusgroep EPM samen met focusgroepen BI en Finance een kennismiddag dat in het teken van de EPM suite staat. De agenda van deze middagsessie is bekend. Bekijk deze en meld je alsnog aan!

  •             Jeanne Bigonnet, SAP Product Manager Analytics uit Parijs, zal de EPM roadmap toelichten en haar visie geven op de strategische richting van het portfolio. Zij zal ook de Customer Influence sessie leiden en ingaan op de nieuwe beïnvloedingsmogelijkheden voor SAP BPC en aanpalende EPM producten.

    Heb je alvast vragen voor Jeanne?
    Geef ze dan nu al door, zodat we deze door kunnen spelen aan onze gastspreker. Dit kan eenvoudig door een bericht te sturen naar secretarisEPM@vnsg.nl
  •             Hiernaast zal Rob Wissink, Lead IT consultant Business Intelligence bij Alliander, ons meenemen in de wijze waarop SAP BPC in de kern van de organisatie is ingezet voor integrale planning van zowel capaciteit als de uitrol van slimme meters. Rob zal hierbij ingaan op de stapsgewijze aanpak van de implementaties BPC voor strategische tot operatonele planniveaus en hoe dit Alliander helpt bij het verwezenlijken van haar doelstellingen.
  •        Ook is Christian Rudyanto,  Director Corporate Accounting & Reporting bij TomTom aanwezig. Hij zal uitleggen hoe ze SAP BPC gebruiken om de recente IFRS15 eisen t.a.v. het correct rapporteren van contractomzet toepassen. In deze case zal toegelicht worden hoe SAP BPC kan helpen om complexe rapportage eisen op een innovatieve wijze op te lossen en te automatiseren. Hierbij wordt zowel de financiële -als de technische kant toegelicht.

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

     

Agenda
12.30 Registratie

13.00 Welkom – Wesley Schulte, secretaris EPM Focusgroep

13.15 TomTom – Christian Rudyanto, Director Corporate Accounting & Reporting

14.00 SAP Roadmap – Jeanne Bigonnet, SAP Product Manager Analytics

14.45 Koffie

15.30 Alliander – Rob Wissink, Lead IT consultant Business Intelligence

16.15 Customer Influence – Jeanne Bigonnet, SAP Product Manager Analytics

16.45 Sluiting – Wesley Schulte

17.00 Borrel


Aanmelden
Heb je je nog niet aangemeld voor deze interessante sessie vol EPM content? Meld je aan en we zien je graag op dinsdag 13 maart.

Ben je nog geen lid van de EPM focusgroep en wil je deelnemen?

Ga dan naar www.vnsg.nl/epm  en word lid van deze focusgroep! Op de focusgroepwebsite staat dit evenement ook vermeld.

Vriendelijke groet,

Namens de VNSG EPM Focusgroep

Wesley Schulte – secretaris
Onno Kok
Vincent Beumer
Klaas van de Geest

Wanneer
13-3-2018
Waar
Amerikastraat 10 Ocean 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn