14-10 Low code platform voor Reverse Logistics bij Medtronic

14-10 Low code platform voor Reverse Logistics bij Medtronic
In deze webinar laten we zien hoe de Reverse Logistics afdeling van Medtronic gebruik maakt van een low code platform.

 
Voor het verwerken van retouren bij Medtronic voerden medewerkers van de afdeling Reverse logistics voorheen de gebruikelijke retourtransacties uit. Daarnaast werd gebruik gemaakt van een aantal maatwerkapplicaties. Het retourenproces werd door de diversiteit aan retouren echter steeds complexer. Het gevolg was relatief lange doorlooptijden. Tevens was het proces foutgevoelig door handmatig overzetten van data tussen systemen. 

Om dit proces te optimaliseren, is met behulp van een low code platform een webapplicatie ontwikkeld. Hierin valt het kernproces in twee schermen af te handelen en worden retourtransacties in diverse backend systemen automatisch uitgevoerd. De betreffende schermen zijn zodanig ontworpen dat gebruikers de applicatie met minimale training kunnen toepassen.

Bjorn Sanders van Medtronic en Jos van Hinsberg van newITera laten tijdens de webinar zien hoe deze applicatie tot stand is gekomen en welke voordelen het oplevert. Daarnaast wordt ingegaan op de uitdagingen die zijn overwonnen. Hierbij ligt de focus op de integratie met SAP ECC.

Nog geen lid van de Focusgroep SCM? Klik dan hier om je aan te melden!
Na het lid worden van de focusgroep kun je je de volgende dag registreren voor het event.
Wanneer
14-10-2021 13:30 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn