30-06 Webinar Udo Paltzer Cloud Platform Integration and Q&A

30-06 Webinar Udo Paltzer Cloud Platform Integration and Q&A
Met trots kijken we terug op onze eerste webinar van dit jaar, waarbij Jan Penninkhof ons meenam in de komende veranderingen voor SAP PO / Cloud Platform Integration Suite qua positionering en licentiemodellen. Er is een extended support genoemd voor PO 7.50 tot 2030. Als antwoord op de complexe, hybride integratie architectuurvraagstukken, komt SAP met het concept van de zogeheten 'Integration Cells', waarmee de mogelijkheid bestaat om een CPi runtime omgeving beschikbaar te stellen in een on-premise of private/eigen cloud omgeving. Hiermee wordt de afhankelijkheid met SAP NW PO 7.50 verbroken.

 

Deze sessie is een logisch vervolg en verdieping hierop. De sessie wordt gepresenteerd door SAP Product Management; Udo Paltzer.
 
Udo geeft ons een status update en verteld over de meest recente innovaties. We pakken door op de nieuwe licentie strategie. Diverse, nieuwe Integration Packs zijn beschikbaar gekomen voor SAP Cloud Platform Integration. Hier staan we bij stil. Natuurlijk pakken we de roadmap er ook bij.
 
Veel klanten zullen zich afvragen hoe de migratie vanuit PI/PO naar CPi uit te voeren. Welke migratiestrategieen zijn er? Als laatste staan we stil bij de lancering van de Integration Strategy Assessment Tool. Deze sessie zal in het Engels gehouden worden. Er is ruimte voor een Q&A, dus grijp je kans om direct je vraag te stellen aan Udo. 
Wanneer
30-6-2020 14:00 - 15:30
Waar
Webinar

Om te registreren dien je ingelogd te zijn