15-11 SAP Solution Manager Roadshow

15-11 SAP Solution Manager Roadshow
De focusgroep SAP Solution Manager organiseert op 15 november wederom de SAP Solution Manager Roadshow.


De focusgroep SAP Solution Manager organiseert op 15 november  de SAP Solution Manager Roadshow waarbij SAP de laatste ontwikkelingen bespreekt. Een S/4HANA-implementatie staat centraal om de toegevoegde waarde van SAP Solution Manager duidelijk te maken.

Bekijk de uitgebreide agenda en meld je aan voor een dag vol relevante content!

Met vriendelijke groet,

Wim Kiebert (Voorzitter)| voorzitterSSM@vnsg.nl
Alex Koopman (Secretaris) | secretarisSSM@vnsg.nl

Agenda
Het antwoord op de vraag “Hoe kun je Solution Manager inzetten om tot een snellere implementatie te komen?” wordt in de verschillende presentaties gegeven.

09:30 - 09:45 Welcome and Introduction
09:45 - 10:30 Keynote
10:30 - 11:15 Prepare and Implement with SAP Solution Manager (1)
11:15 - 11:45 Coffee break & networking
11:45 - 12:30 Prepare and Implement with SAP Solution Manager (2)
12:30 - 13:30 Lunch
13:30 - 14:00 Agile and DevOps with SAP Solution Manager
14:00 - 15:30 Operate on-premise, hybrid and cloud with SAP Solution Manager
15:30 - 16:00 Coffee break & networking
16:00 - 17:00 Upgrade to SAP Solution Manager 7.2 / Roadmap SAP Solution Manager
17.00 - 18.00 Drinks


Voor wie is het interessant?

Ons advies is om met een afvaardiging van je bedrijf te komen waarbij inhoudelijke kennis (proces managers), visie (enterprise architects) en beslissers (management) zijn vertegenwoordigd. Zo kun je sneller doorpakken in je eigen organisatie.  Attendeer je collega’s dan ook op deze dag en vraag ze deze dag te reserveren voor dit event.

Waarom deze dag in je agenda zetten?
Deze roadshow is niet alleen relevant en interessant voor de SAP Solution Manager focusgroepleden, maar ook voor andere geïnteresseerden, omdat SAP de tool zo gemaakt heeft dat een klant zijn gehele oplossing (SAP en NON-SAP applicaties) kan beheren, denk aan beheer in project management, proces management, wijzigingsprocessen, documentatiebeheer en meer.

Aanmelden 
Wij zijn ervan overtuigd dat deze roadshow jou veel inspiratie oplevert. Meld je dan ook snel aan! 

Ben je nog geen lid van de SAP Solution Manager-focusgroep en wil je deelnemen?
Ga dan naar onze website: www.vnsg.nl/ssm, log in en klik aan de rechterkant op de button "Lid worden". Daarna kun je naar het evenement gaan links op de pagina  en jezelf registreren.

Registratievoorwaarden

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG
  • Heb je geen account bij de VNSG? gebruik dan dit online formulier.
  • Je ontvangt separate deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen van te voren. 
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement plaastvindt, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij €50,-  je organisatie in rekening vanwege de gemaakte kosten
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Meld het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd. 

Mocht je nog vragen hebben over deze dag of over je registratie, mail ons dan. We helpen je graag.
 


Meer informatie over

SAP Solution Manager

Vanuit onze focusgroep zien we de meerwaarde van Solution Manager voor elke organisatie en we verbazen ons er nog steeds over dat klanten de tool niet meer of maximaal inzetten.  Door de integrale aanpak in de tool ben je in staat om zaken één keer te borgen en dan vervolgens te hergebruiken. Door deze aanpak kun je één bron van de waarheid creëren die je met alle stakeholders kunt delen in je bedrijf. Dit kan een bijdrage leveren aan een betere samenwerking tussen IT en de eindgebruikersorganisatie.  Daarnaast kun je als bedrijf ook geld besparen als je een Enterprise support contract hebt. Je kunt dan Solution Manager in je gehele organisatie inzetten en hoeft dan bijvoorbeeld geen andere ITSM of test tools aan te schaffen. Dit kan o.a. voor een groot bedrijf aanzienlijke besparingen opleveren.


Actief SAP Solution Manager blijven verbeteren
SAP verbetert Solution Manager continue d.m.v. samenwerking met eindgebruikers via het customer influencing programma. Vanuit onze focusgroep zijn we hier al een paar jaar bij betrokken en zien dat het werkt. Zo zijn er diverse klantwensen rond project management integratie, testen, proces management en documentatie gerealiseerd.

Een werkgroep over documenteren in SAP Solution Manager 7.2
Om onze leden te helpen met het nieuwe library concept in Solution Manager 7.2 is er een werkgroep actief, die nadenkt over hoe de nieuwe manier van documenteren op een goede manier kan worden ingezet.

 

Wanneer
15-11-2018 08:30 - 18:00
Waar
Amerikastraat 10 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn