21-10 SAP Analytics Cloud in relatie tot C4

21-10 SAP Analytics Cloud in relatie tot C4
Afgelopen 8 juli hebben we samen met Dirk Buitendijk, Customer Solution Advisor bij SAP, een vogelvluchtsessie gehouden waarbij we nader zijn ingegaan op verschillende SAC oplossingen. Daarnaast heeft Dirk een korte demo gegeven waarbij SAC werd toegepast in combinatie met de Service Cloud. We willen aan deze sessie een vervolg gaan geven, waarbij we meer de nadruk zullen leggen op vraagstukken die spelen vanuit de community.

Het is onze intentie om er een interactieve sessie van te maken, waar we diep op de onderwerpen kunnen ingaan. Om dit goed voor te bereiden, willen we jullie vragen alle vragen die jullie hebben in het kader van SAC, in relatie tot C4, in een mail naar ons toe te sturen. We zullen deze vragen verzamelen en tijdens de komende sessie gaan behandelen. De vragen kunnen opgestuurd worden naar voorzittercx@vnsg.nl.

Verder kan Dirk de leden van de focusgroep een hele mooie mogelijkheid bieden om toegang te verkrijgen tot een ‘hands-on’ SAC demo systeem, hierover volgt later meer!

De inschrijving zal 15 oktober om 16:00 uur worden gesloten.
Het event zal 21 oktober van 16:00 uur tot 17:00 uur plaatsvinden. Schrijf je snel in, want het aantal plekken is beperkt.

Nog geen lid van de Focusgroep CX? Klik dan hier om je aan te melden!
Na het lid worden van de focusgroep kun je je de volgende dag registreren voor het event.
Wanneer
21-10-2021 16:00 - 17:00
Waar
Online event

Om te registreren dien je ingelogd te zijn