30-9 Webinar Focusgroep Testen: Testautomatisering

30-9 Webinar Focusgroep Testen: Testautomatisering
Testautomatisering

Voor deze webinar hebben we 2 inspirerende sprekers weten te strikken: 

Vincent Wijnen - De Hel van Test Automatisering 
Op conferenties zien we meestal succesverhalen van bedrijven die een bepaalde Test Automatiseringscase met succes hebben opgepakt. De toepasbaarheid van zo'n case in eigen context is vaak juist twijfelachtig: andere mensen, andere software, andere omgeving, andere tools. Het gevolg is dat je naar huis gaat met wat inspiratie, maar je eigen uitdagingen heb je meestal niet eens herkend.

Daarom pak ik het anders aan! Met een knipoog gids ik u op een reis door de Hel van Test Automatisering: niet behaalde doelen, ineffectieve investeringen, oorlog met de business, weemoed onderaan de backlog. We kijken waarom organisaties in deze hel zijn beland en hoe ze eruit kunnen ontsnappen. Dat betekent herkenbare uitdagingen met nieuwe perspectieven over hoe deze te overwinnen.

Koen van Sabben – Test(tools) als onderdeel van Application Lifecycle Management
Koen heeft meer dan 22 jaar ervaring in SAP Enterprise Architecture & Application Lifecycle Management (ALM). Sleutelwoorden die hem in zijn werk drijven zijn: klantbegrip, waarde leveren, co-engineering en continue innovatie. Onderwerpen die ons als testers natuurlijk ook erg aanspreken en waar wij als testprofessional een grote bijdrage leveren.  

Tijdens zijn presentatie zal Koen onder meer ingaan op het gebruik van SAP testtools.

Nog geen lid van de Focusgroep Testen (TES)? Klik dan hier om je aan te melden!


Wanneer
30-9-2020 10:00 - 11:15
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn