29-01 Webinar Hulp bij het digitale personeelsdossier

29-01 Webinar Hulp bij het digitale personeelsdossier
Het digitale personeelsdossier: Hoe de uitbreiding ECM van OpenText™ voor SAP SuccessFactors de digitale werkplek transformeert.

Bij de digitalisering van jouw bedrijf is het aan te raden om dit overkoepelend te organiseren en diverse onderdelen, zoals de HR-afdeling, in één keer over te zetten. Vaak zorgen verschillende systemen voor versnipperde of incomplete informatie. Naast dat dit vaak meer tijd en werk kost kan het ook leiden tot juridische geschillen. De juiste tools helpen de HR-afdeling bij de digitale personeelsdossiers. Van documentbeveiliging, tot het verschaffen van complete informatie tot een compatibele opslag van documenten.

Deze webinar helpt jouw HR-afdeling bij de digitalisering. Evert Broekers en Herbert van Til van OpenText vertellen hoe je de risico’s voor jouw organisatie verkleind door het gebruik van tools die ondersteuning geven aan shared service framework en die voldoen aan de wettelijke vereisten. Door middel van gebruikersverhalen belichten ze hoe OpenText Extended ECM voor SAP SuccessFactors hierbij kan helpen.

Samenvatting:
Een gecentraliseerd digitaal archief voor alle werknemersbestanden
- Snel toegang tot een compleet 360-gradenoverzicht van alle documenten
- Verminderen van handmatige processen verminderen
- Automatisering voor het genereren van HR-documenten

Interessant voor HR en IT.
Sprekers van OpenText zijn: Evert Broekers, SAP Business Development Manager en Herbert van Til, Senior Solutions Consultant.

Inschrijven voor deze of andere webinars in de serie kan via deze link.
Wanneer
29-1-2019 14:00 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn