28-03 VNSG & SAP 'Together we Grow'

28-03 VNSG & SAP 'Together we Grow'
Tijdens dit inspirerende jaarevent draait alles om de kracht van samenwerking en de blijvende groei van alle SAP-professionals. Het belooft de start te zijn van een bruisend 2024. Pak deze kans en ervaar trends, roadmaps en gebruikersverhalen omtrent SAP S/4HANA, Cloud Transformatie, AI, Data & Analytics en de nieuwste ontwikkelingen vanuit SAP.

Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar dus ga naar www.together-we-grow.nl .

Klik hier voor meer informatie en tickets!

Datum en tijd
Donderdag 28 maart 2024, vanaf 9:00 uur

Locatie
Gooiland Theater, Hilversum

Tijdens dit inspirerende jaarevent draait alles om de kracht van samenwerking en de blijvende groei van alle SAP-professionals. De start van een groeiende samenwerking in 2024 voor de SAP community.

Pak deze kans en ervaar trends, roadmaps en gebruikersverhalen omtrent SAP S/4HANA, Cloud Transformatie, AI, Data & Analytics en de nieuwste ontwikkelingen vanuit SAP. Vanaf 09:00 uur verwelkomen we je op de locatie Gooiland, waarna het tijd is voor een plenaire kick-off. Gedurende de dag worden er diverse break-out sessies verzorgd door de deelnemende partners en geniet je in de middag van een uitgebreide lunch. We sluiten de dag af om te proosten tijdens de netwerkborrel van 17:00 -19:00 uur. De kosten voor deelname als SAP klant / VNSG licentielid bedragen €100 (excl. BTW), als partner €350 (excl. BTW)   Verzeker jezelf van een plek door te registreren middels deze ticket link vóór 21 maart 2024. 

Voor meer informatie omtrent dit evenement kun je de website bezoeken waar geregeld aanvullende informatie zal worden gedeeld. Heb je vragen over je registratie, betaling of het programma dan kun je ons bereiken via info@together-we-grow.nl.

Graag tot ziens op 28 maart in Hilversum!

Met vriendelijke groet, VNSG & SAP Nederland
 
Wanneer
28-3-2024 09:00 - 19:00
Waar
Gooiland Theater Koningshof 1 1211 MG, Hilversum

Om te registreren dien je ingelogd te zijn