24-10 Webinar: Kan je SAP ERP overbrengen naar Azure Cloud?

24-10 Webinar: Kan je SAP ERP overbrengen naar Azure Cloud?
Wat zijn de opties om SAP ERP naar AZURE Cloud te brengen? Deze webinar geeft een update over de opties om uw ERP naar Microsoft Azure Cloud te brengen. Door de samenwerking tussen Scheer, Microsoft en SAP bestaat de optie om te kiezen voor een Infrastructure as a Service of een Platform as a Service op basis Microsoft Azure.

 
Voor wie is deze webinar interessant?
Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de directe voordelen voor uw organisatie. Iedereen die geïnteresseerd is in SAP Cloud ERP. Dit kunnen Key Users, Projectmanagers, Applicatiebeheerders, Finance Managers en andere Stakeholders uit de organisatie zijn. 
Sprekers
Deze webinar wordt gegeven door en Stefan Bauer van Scheer en Martin Sih van Microsoft. Scheer heeft inmiddels ruim 10 klanten ondergebracht op het MS Azure platform in combinatie met SAP. We willen graag onze ervaringen hier delen. Martin is Microsoft Azure Cloud Architect en ondersteunt bedrijven met de inrichting van Microsoft Azure. Stefan Bauer is Marketing Manager binnen Scheer voor SAP Cloud ERP-diensten en verzorgt de informatie rondom de opties met SAP on Azure.
Wanneer
24-10-2019 14:00 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn