25-11 Focusgroep Integratie: Rond de tafel 2

25-11 Focusgroep Integratie: Rond de tafel 2
Tijdens onze eerste rond-de-tafel sessie (eind juni) werd er een levendige discussie gevoerd over de mogelijkheden in SAP NW PO en CPi. We zochten antwoorden op deze vragen: Hoe kan ik de key stores in SAP NW PO en CPi op een geautomatiseerde manier beheren als ik te maken ga krijgen met honderden (zo niet duizenden (client)) certificaten die ook nog eens een korte levensduur hebben? Valt een SAP NW PO / CPi key store te integreren met een centrale Key Management Dienst en hoe? Hebben we deze ervaring? Na deze inspirerende sessie beloofden we een vervolgsessie die nu gepland staat.
In deze nieuwe ‘rond-de-tafel’ geven we een update over de ontwikkelingen en voortgang voor de key management inrichting bij Achmea. De integratie use cases zijn bepaald en de oplossingsrichtingen voor PO zijn vastgelegd. Welke uitdagingen zijn er nog? Welke keuzes zijn er gemaakt? We proberen antwoord te geven op deze vragen.
Daarnaast hebben we de online TechEd achter de rug. We zijn erg benieuwd naar de verhalen. Wat is ons bij gebleven en waar willen we in de komende focusgroepsessies aandacht aan besteden?
Wanneer
25-11-2021 14:00 - 15:30

Om te registreren dien je ingelogd te zijn