02-05 Join the Journey to AP Automation/E-Invoicing

02-05 Join the Journey to AP Automation/E-Invoicing
Roadshow op weg naar S/4HANA, Clean-Core en SAP BTP De komende jaren staat er veel op de agenda: de voorbereiding op de migratie naar S/4HANA, verdere digitalisering en verbetering van processen, de overstap naar de Cloud en nieuwe uitdagingen zoals de introductie van E-Invoicing zijn slechts enkele voorbeelden op de weg naar digitale transformatie.


Aan de hand van het thema "Join the Journey" neemt host xSuite de deelnemers mee op een reis die hen dichter bij S/4HANA, Clean Core, SAP BTP en e-facturering brengt. 

Deze onderwerpen staan centraal tijdens de komende xSuite Benelux BV roadshow in Dordrecht, Nederland (2 mei).
Bezoekers leren hoe xSuite-oplossingen kunnen worden gebruikt om toekomstbestendige P2P-processen in SAP S/4HANA op te zetten. 

Tijdens de roadshow zal softwarefabrikant xSuite bedrijven laten zien hoe ze hun P2P-processen op het SAP S/4HANA-platform kunnen automatiseren en optimaliseren op hun reis naar een clean-core. 

Een ander hoogtepunt is een case study die inzicht zal geven in factuurverwerkingsprojecten met xSuite. Deelnemers leren uit de eerste hand over de uitgangssituatie van de klant, welke uitdagingen zijn opgelost met de introductie van xSuite en welke meetbare successen zijn behaald.

Roadshow-sponsor West Trax schetst de SAP-bucketlist voor 2024: S/4HANA-voorstudie, Cloud gereedheidstest, optimalisatie van licentiekosten, introductie van e-facturering en ISA 315-conforme jaarlijkse audits.

Een ander blok van de roadshow biedt het laatste nieuws over de aankomende e-factureringsverplichting en een vooruitblik op nieuwe xSuite-producten. Beide evenementen worden afgesloten met een bijeenkomst om te netwerken en professionele discussies te voeren. 


Belangrijk: Voor dit event verloopt de registratie direct via onze partner. Gebruik alstublieft alleen de rode 'Nu Inschrijven' knop hierboven voor jouw aanmelding.
Na het klikken word je doorgestuurd naar de eventregistratiepagina van onze advies lid. Je hoeft de standaardinstructies onderaan deze pagina niet te volgen.
-----Wanneer
2-5-2024 10:00 - 17:00
Waar
Van der Valk Hotel Dordrecht Laan Van Europa 1600 3317DB DORDRECHT NEDERLAND

Om te registreren dien je ingelogd te zijn