17-04 Focusgroep BTP4I bijeenkomst

17-04 Focusgroep BTP4I bijeenkomst
Op woensdag 17 april 2024 organiseert de VNSG BTP4Integration focusgroep opnieuw een leuke én interessante sessie. . De locatie hetzelfde als de voorgaande keer, bij SAP in Den Bosch. Voor deze sessie staat het onderwerp ‘migratie’ centraal.

We beginnen met een klantverhaal. Het verhaal van Jordy  Schipper, werkzaam bij Louwman ICT. Men zit hier volop in de migratie van SAP NW PO naar SAP Integration Suite. Hoe verloopt deze migratie? Welke successen zijn er geboekt en wat waren de uitdagingen en lessons learned?

Michel is afgereisd naar Walldorf voor een 1-op-1 gesprek met Udo Paltzer (product management), georganiseerd vanuit de VNSG. Hierover een samenvatting.

Udo Paltzer (productmanager SAP) zal ons bijpraten over central monitoring met SAP Cloud ALM en de laatste updates m.b.t. CI/CD voor SAP Integration Suite.

De migratie van SAP NW PO naar SAP Integration Suite/Edge Integration Cell speelt ook bij Achmea. Achmea zit hier in de voorbereidende fase. Heeft een PoC omgeving neergezet (inclusief 1 Edge Integration Cell) en heeft op basis van deze setup de nodige ervaring opgebouwd over het nieuwe product. Maar men ziet ook de nodige uitdagingen qua migratie. Bijvoorbeeld als het gaat om het ontbreken van een centrale ESR. Wat te doen met de vele ESR proxies? Er zijn beperkingen geconstateerd qua keystore management in relatie tot Edge Integration Cell, evenzo voor ’t gebruik van de zogeheten externalized parameters en een volledige support in ’t gebruik van JSON. Herkennen anderen deze uitdagingen ook? 

Natuurlijk is er ook deze keer weer volop ruimte om elkaar bij te praten. 
 Zien we je de 17e?

Wanneer
17-4-2024 12:30 - 17:00
Waar
Amerikastraat 10 5232BE DEN BOSCH NEDERLAND
Dit evenement is vol.

Om te registreren dien je ingelogd te zijn