23-5 SAP Close-Up 2024

23-5 SAP Close-Up 2024
Kom thuis bij Finext in ons nieuwe pand in Delft en leer de laatste ontwikkelingen op SAP Finance gebied en sluit af met een gezellige netwerkborrel in onze tuin.

De Finext SAP Close-up is het jaarlijkse event waar SAP finance professionals samenkomen om informatie uit te wisselen en te netwerken.

 

Dit jaar staat in het teken van de integratie van ERP en EPM – een belangrijk punt om razendsnel nieuwe en betrouwbare inzichten op te doen en nu actueler dan ooit met de integratie van Group Reporting en Analytics Cloud Planning met S/4HANA in de nieuwe “Grow with SAP” bundle van SAP.

 

Onze sprekers zijn onder andere Bart Peijnenburg, Product Manager Finance bij SAP Nederland en Wim Heuvelman, mede-oprichter van Finext.

 

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Grow with SAP
  • ESG Environmental Social Governance
  • Fit 2 Standard
  • Automated data migration naar S/4HANA
  • Predictive Forecasting in SAP Analytics Cloud
  • Consolidatie met SAP Group Reporting

 

Tussendoor is er ruime tijd om van hapjes te genieten en we sluiten af met een informele netwerk borrel in onze gezellig tuin waar je contact kunt leggen met de experts van Finext, onze partners en SAP.Belangrijk: Voor dit event verloopt de registratie direct via onze partner. Gebruik alstublieft alleen de rode 'Nu Inschrijven' knop hierboven voor jouw aanmelding.

Na het klikken word je doorgestuurd naar de eventregistratiepagina van onze advies lid. Je hoeft de standaardinstructies onderaan deze pagina niet te volgen.
-----
Wanneer
23-5-2024 13:00 - 18:00
Waar
op kantoor Finext Noordeinde 21 2611 KE, Delft

Om te registreren dien je ingelogd te zijn