29-11 Value. Together. SAP - Capgemini

29-11 Value. Together. SAP - Capgemini
Promo - Wil jij ervaren hoe we samen met onze klanten innovatie omarmen en échte veranderingen teweegbrengen? Ontdek de magie van SAP-transformaties tijdens ons Value. Together. SAP event op woensdag 29 november.

Bij Capgemini staan we aan de frontlinie van zakelijke transformaties met SAP, en we doen dat met passie! We brengen waarde, omarmen innovatie en, het allerbelangrijkste, we werken zij aan zij met onze klanten om echte veranderingen te realiseren. Dit evenement opent de deuren voor jou om onze klantgerichte aanpak zelf te ervaren!

Laat je onderdompelen in inspirerende sessies, geniet van een hapje en drankje op het innovatieplein en ontmoet vele andere SAP professionals!

Voor wie?
Ben jij enthousiast over zakelijke transformaties en heb je ervaring met SAP? Dit is hét moment om je te mengen met like-minded professionals, nieuwe inzichten op te doen en ideeën te laten opbloeien. Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje op het evenement!
Wat staat er op de agenda?
17:30 - 18:30 uur    Inloop met walking dinner op het innovatieplein
18:30 - 19:00 uur    Keynote: "Hey SAP, make me some money today"
19:00 - 19:30 uur    Subsessie ronde 1 
19:30 - 20:00 uur    Subsessie ronde 2 
20:00 - 21:00 uur    Borrel en netwerken op het innovatieplein

Keynote: "Hey SAP, make me some money today"
Sander Zijlstra, Head of ERP Advisory 
Alex Bulat, Group Technology Director 

Waarom richt Capgemini SAP S/4HANA transformaties in en hoe levert het daarmee businesswaarde voor de klant? Laat je inspireren door onze experts Sander Zijlstra en Alex Bulat op een reis voorbij de huidige mogelijkheden. Denk mee in de eindeloze waarde van SAP. Een verhaal over value driven SAP transformaties, nu en in de toekomst.

Subsessies

Capgemini in het publieke domein
Het verschil maken voor Nederland met de warme familie die Capgemini heet.
Door Arno Zandvliet & Jelle van Waveren

Kom er tijdens de sessie ‘Capgemini in het publieke domein’ achter hoe Capgemini de overheid helpt met digitalisering en innovatie door middel van SAP projecten. Tijdens deze interactieve sessie bespreken we hoe jij ook het verschil in Nederland kunt maken door een rol te spelen in deze SAP programma’s.

Hoe maak je SAP EWM écht efficient: Algoritmes in BTP met SAP EWM
Door Michael Noordijk & Maarten Stam

Maak impact en bespaar honderden kilometers reisafstand binnen in het magazijn. Optimaliseer de vulgraad van vrachtwagens, bespaar niet alleen op kosten maar ook op de CO2 uitstoot. Bestuur het magazijn met geavanceerde algoritmes door de krachten van SAP BTP en SAP EWM te bundelen. Deze combinatie is klaar voor de toekomst en opent de weg naar toepassingen van nieuwe technieken zoals machine learning en AI. Are you ready to unleash the power of your warehouse?

Smart factory – In de praktijk
Door Jagannadha Birakayala & Guus van Honschoten

Waarde toevoegen, dat is wat ons drijft! Van ‘The art of manufacturing’ naar ‘The science of manufacturing’. Kom er tijdens deze sessie door middel van use-cases uit de praktijk van onze klanten (Powered by SAP – and beyond) achter hoe onze value driven teams te werk gaan en deze waarde leveren.

SAP & duurzaamheid: ‘CO2, het nieuwe goud’
Door Erik Gouw

Voor organisaties en hun klanten wordt het inzichtelijk maken van de CO2 voetafdruk steeds belangrijker. Ontdek hoe de SAP oplossing ‘Sustainability Footprint Management’ hierbij kan ondersteunen en leer hoe Capgemini duurzaamheid integreert binnen grote S/4HANA-transformaties.

SAP business network & Ariba
Door Arthur Langezaal & Dmitar Vojnovic

Duik in de wereld van onze Capgemini SAP Sourcing & Procurement teams. Hoe ziet jouw werkdag als collega bij Capgemini eruit? Welke interessante S/4HANA en Ariba projecten pakken we op? Proef de sfeer en cultuur en kom erachter of werken bij Capgemini iets voor jou is tijdens de sessie ‘SAP business network & Ariba


Wanneer
29-11-2023 17:30 - 21:00
Waar
Capgemini Kantoor Reykjavikplein 1 Leidsche Rijn

Om te registreren dien je ingelogd te zijn