26-09 VNSG Developersdag

26-09 VNSG Developersdag
Op dinsdag 26 september organiseren VNSG focusgroepen Custom Development, BTP4Integration & User Experience gezamenlijk de VNSG Developersdag. Op deze dag komen developers uit heel Nederland bij elkaar om de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied te horen en kennis met elkaar te delen.

 
Natuurlijk is deze dag hét moment om bij te praten met je medevakspecialisten.

Deze dag is bedoeld voor alle SAP-developers, developers in de periferie van SAP en iedereen met affiniteit voor SAP-technologie. Dankzij onze sponsors Oliver, Partners in Technology, myBrand, newFounders, Superp en Capgemini kunnen we deze dag weer gratis aanbieden.


We hebben een mooi programma samengesteld met bijdragen van vakpartners, gebruikers en SAP Product Development en SAP Nederland. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de sessies. In de komende week zetten we de puntjes op de i en worden de ontbrekende abstracts toegevoegd.Aanmelden
Wil jij als developer de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP Custom Development horen? En kom je graag met andere developers in contact? Schrijf je dan snel in door op de registratiebutton te klikken. Je ontvangt 2 werkdagen voordat de themadag plaatsvindt meer informatie over de dag zelf! 

We zien je graag op dinsdag 26 september!

VNSG focusgroepen Custom Development, BTP4Integration & User Experience.


De VNSG Developersdag wordt mogelijk gemaakt door: 

                                  
                                 


Registratievoorwaarden

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG. Het is eenmalig mogelijk om deel te nemen zonder lid te zijn. Hiervoor stuur je een verzoek in op e-mailadres evenementen@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum.
  • Voor dit event is er een maximum aantal deelnemers van 150 personen.
  • Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers kan wordt er gekeken worden naar het aantal aanmeldingen per bedrijf en zullen we op basis van de functieprofielen een selectie maken om zo de diversiteit van de deelnemers per bedrijf te waarborgen.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.
  • Voor dit evenement geldt een no-show beleid. Tot 21 september 9.00 uur kun je je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no-show brengen wij je organisatie €50,- in rekening.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan vooraf bij de registratiebalie aan of achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum. Dan zorgen we ervoor dat de betreffende foto niet (meer) wordt gepubliceerd.


 
Wanneer
26-9-2023 09:00 - 17:00
Waar
Postillion Hotel Bunnik Baan van Fectio 1 3981 HZ BUNNIK NEDERLAND

Om te registreren dien je ingelogd te zijn