01-06 Empowering Technicians: Wellbeing & Sustainability

01-06 Empowering Technicians: Wellbeing & Sustainability
Maak gebruik van nieuwe technologieën om jouw medewerkers te empoweren en zo het welzijn van jouw team te verbeteren en de duurzaamheid van jouw organisatie te versterken. Wil jij weten hoe je dit doet? Neem dan deel aan de Better Together sessie Empowering Employees: Wellbeing & Sustainability op donderdag 1 juni 2023.

Leer hoe je de kracht van Asset Management-modules in S/4 kunt benutten, zoals Business Network Asset Collaboration (BNAC), Asset Performance Management (APM) en mobiele inspecties in SSAM, om de levensduur van jouw assets te verlengen. En ontdek innovatieve functies zoals Augmented Reality (TeamViewer), waarmee je op afstand jouw technici kunt begeleiden om problemen sneller, beter en veiliger op te lossen. 

De focus op welzijn en het verlengen van de levensduur van assets beweegt organisaties naar een duurzamere toekomst voor hun medewerkers, assets en het milieu.

Meld je aan voor Better Together en laat je tijdens deze sessie inspireren door nieuwe technologieën die bijdragen aan de duurzame toekomst van jouw organisatie.

 

Meld je aan voor Better Together
Wanneer
1-6-2023 12:00 - 18:00
Waar
Conference Center High Tech Campus The Strip, High Tech Campus Eindhoven 1B 5656 AE, EINDHOVEN

Om te registreren dien je ingelogd te zijn