19-10 Service Management in de praktijk

19-10 Service Management in de praktijk
Advertentie: Hoe verbeteren bedrijven als Eneco, Van Gestel en Miele hun serviceprocessen met SAP-software? Daar kom je achter tijdens het event dat SAP en Ideo samen organiseren op woensdagmiddag 19 oktober. In het Miele Experience Center in Vianen laten we je zien hoe Service Management in de praktijk werkt bij deze bedrijven. Meld je direct aan!

Wil je de service van jouw organisatie verbeteren en daarmee de klanttevredenheid verhogen? Kom dan naar het event Service Management in de praktijk op woensdagmiddag 19 oktober in Vianen.

SAP en Ideo schetsen in een middag een compleet beeld voor je om de eerste verbeterslag te kunnen maken. Dit doen we door met de kennis van Ideo te kijken naar de ontwikkelingen en kansen in de servicemarkt. Vervolgens vertellen Miele, Van Gestel en Eneco over hun serviceverhalen. We sluiten af met aanvullende informatie over de software van SAP. Denk hierbij aan oplossingen als SAP Field Service Management en SAP Service & Asset Manager.

Sprekers

  • Stefan Verhoeven - CEO (Miele)
  • Jurgen van Ampting - Service manager (Van Gestel Grootkeukentechniek)
  • Jon Dorst - Sr. Business Technology Consultant (Eneco)
  • Susanne Bottemanne - Solution Advisor Service & Asset Management (SAP)
  • Krijn Verdaasdonk - FSM Product Manager (Ideo)
  • Bart Elshout - Mobility Product Manager (Ideo)
  • Erik van de Ven - Product Manager SAP Service & Asset Manager (Ideo)

Het wordt een middag vol met serviceverhalen uit de praktijk en er is volop ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Meld je direct aan om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden

Wanneer
19-10-2022 12:15 - 18:00
Waar
Miele Experience Center Vianen De Limiet 2 4131NR, Vianen

Om te registreren dien je ingelogd te zijn