29-9 Aan de slag met ERP Public Cloud

29-9 Aan de slag met ERP Public Cloud
De beweging van on-premise naar cloud is in volle gang. Cloud ERP biedt tal van voordelen en verbeteringen tegen lagere kosten. Maar hoe zet je de stap naar die nieuwe wereld? En wat krijg je dan precies? Om antwoord te geven op deze vragen organiseren de VNSG en SAP op donderdag 29 september 2022 een boeiende live deep dive.

De sessie start om 13.00 uur en vindt plaats bij SAP Nederland in ’s-Hertogenbosch. We ronden af rond 16.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname.

Wat mag je verwachten?
Deze Deep Dive sessie geeft antwoord op ál jouw vragen over cloud-ERP van SAP. In de eerste plaats ontdek je precies wat SAP S/4HANA Public Cloud omvat. Aan de hand van een heldere demo krijg je bovendien een goed beeld van de interface en de manier waarop jij en je collega’s kunnen werken met SAP S/4HANA Public Cloud.

Een belangrijk deel van de sessie draait om de daadwerkelijke overstap naar de Public Cloud. De vragen die hierbij beantwoord worden, zijn:

* Hoe richt je zo’n nieuwe omgeving in?
* Hoe belandt jouw data in die nieuwe omgeving?
* Hoe neemt je ál jouw mensen mee in dit proces?
 
Over de spreker
De  live sessie wordt verzorgd door SAP S/4HANA expert Michiel Mijdam. Als vroege cloud-enthousiasteling richt Michiel zich als consultant, projectmanager en integratiemanager al meer dan tien jaar volledig op cloud-ERP.

Wilt je álles weten over cloud-ERP van SAP? En wil je weten hoe jouw organisatie soepel en veilig overstapt naar die nieuwe wereld? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen.
 
Graag tot ziens in ’s-Hertogenbosch!

Marjet Wijn - Hoofd RISE Nederland
Mientje Paais - Programmamanager VNSG 
Wanneer
29-9-2022 13:00 - 16:00
Waar
Amerikastraat 10 5232 BE, ’s-Hertogenbosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn