21-9 Webinar Versneld migreren en moderniseren S/4HANA

21-9 Webinar Versneld migreren en moderniseren S/4HANA
Hoor van een internationale toonaangevende auto- en motorfabrikant hoe het met Intelligent Automation een risicovrije, versnelde en kosteneffectieve conversie deed naar SAP S/4HANA. Zie hoe het zijn SAP-systemen heeft gemoderniseerd op basis van een ‘clean SAP-core’ en customizations op basis van microservices, draaiend op Red Hat OpenShift.

Alle SAP-klanten zullen de komende jaren de overstap moeten maken naar SAP S/4HANA. De vraag is hoe? Automatiseren is de sleutel om de conversie en modernisering van uw SAP-systeem naar SAP S/4HANA te versnellen en de risico’s te verlagen! 

Tijdens deze sessie leer je hoe deze Duitse toonaangevende auto- en motorfabrikant, Intelligent Automation gebruikt om zijn enorme SAP-landschap met meer dan 100 SAP-systemen te moderniseren. Je zult zien hoe zij de hoeveelheid custom ABAP-code in hun SAP-systemen aanzienlijk hebben gereduceerd en hoe automatisering heeft geholpen bij het standaardiseren en beveiligen van duizenden maatwerkapplicaties. Verder worden er voorbeelden getoond van versnelde Brownfield-conversies naar SAP S/4HANA, maar ook van Greenfield-projecten, waarbij custom ABAP-code is ontkoppeld en gemoderniseerd naar moderne microservices op Red Hat Openshift.

Zo ervaar je hoe het mogelijk is om duizenden dagen aan handmatig werk te besparen op weg naar lichte, moderne en veilige SAP-applicaties in en buiten SAP S/4HANA.

Wil je weten hoe?
Red Hat, wereldwijd marktleider in Enterprise Open-Source Software en al meer dan 21 jaar Technical Solution Partner van SAP, en smartShift, marktleider in geautomatiseerde SAP-transformaties (70+ transformaties naar SAP S/4HANA), zijn een partnerschap aangegaan om SAP-klanten een pad te bieden naar echte flexibiliteit en snelheid bij de conversie en modernisering van SAP-applicaties naar S/4HANA en verder. 
Wanneer
21-9-2021 14:00 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn