15-4 Webinar Scheer - S/4HANA Assessment

15-4 Webinar Scheer - S/4HANA Assessment
Gesponsorde webinar: Scheer Nederland gaat in deze webinar specifiek in op de reis naar SAP S/4HANA en wat RISE with SAP hierin voor rol heeft.


RISE with SAP, het nieuwe ‘Business Transformation as a Service’-aanbod van SAP, biedt bedrijven toegang tot een groot aantal producten en diensten in één abonnementsmodel, wat betekent dat bedrijven kunnen transformeren op hun voorwaarden en volgens hun eigen planning, waarbij de Cloud oplossingen van het SAP portfolio centraal staan.

Vanuit Scheer ondersteunen we al sinds 2012 bedrijven met het succesvol implementeren van SAP Cloud ERP. RISE with SAP en de transformatie service gaat bedrijven helpen om de overstap naar de cloud te versnellen. Hierdoor kunnen bedrijven op een kostenefficiënte en strategisch verantwoorde wijze migreren van hun bestaande on-Premise ERP-platform naar de Cloud.  

Starten met SAP S/4HANA Assessment
In de transformatie naar SAP Cloud ERP hebben wij ervaring opgedaan binnen Consumer Products, Professional Services, Technical Services, en Discrete & Process Manufacturing.  Deze ervaringen hebben wij vertaald naar een SAP S/4HANA Assessment. Onze kracht is het identificeren van mogelijkheden voor standaardisatie - Fit-to-Standard Industry Best Practices - en het toepassen van next level automatiseringen binnen de processen. Het resultaat van deze exercitie is een duidelijke roadmap met deployment opties, high-level projectplan, en een schatting van kosten, inspanning en tijd.

In deze webinar gaan we dieper in op de opzet, werkwijze en resultaten van deze SAP S/4HANA Assessment. 
De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod:

  • RISE with SAP update
  • How to plan your Journey to SAP S/4HANA
  • Public or Private Edition

Spreker: Harold van Pelt, Scheer Nederland


Aanmelden

Wanneer
15-4-2021 14:00 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn