25-8 Workshop Change Resistance Awareness

25-8 Workshop Change Resistance Awareness
Organisaties zijn druk bezig om verschillende doelstellingen te realiseren. Er worden investeringen gedaan om klaar te zijn voor de toekomst. Veranderingen hangen in de lucht. Maar hoe valt dit bij de medewerkers? Hoe ga je in deze spannende tijden hiermee om? Je moet flexibel en slagvaardig zijn, wordt er geroepen. Dit klinkt eenvoudig in theorie, maar in de praktijk is het lastiger dan je denkt om oude patronen los te laten.

SAP onderkent dat innoveren niet alleen te maken heeft met de producten die zij op de markt zet. Zij heeft een onderzoek uitgevoerd naar wat nodig is om je aan te passen aan veranderende omstandigheden, zodat je prettig je werk kunt blijven doen. De aanbevelingen zijn niet alleen bedoeld om SAP-medewerkers voor te bereiden, maar ook erg relevant voor haar gebruikers en partners. Zij worden door SAP beschouwd als een belangrijk onderdeel van het SAP-ecosysteem. 

Op 25 augustus host SAP een interactieve workshop  van anderhalf uur om tips en tricks mee te geven hoe om te gaan met verandering. Deze sessie wordt geleid door een SAP young professional die onderzoek heeft gedaan naar de werking van het brein. 

Bekijk hier de pdf waarin de opzet van de workshop is beschreven met wat je leert tijdens deze online sessie en meld je aan. 
 
Wanneer
25-8-2020 14:00 - 15:30
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn