7-7 Webinar Managed file transfer in hybride S/4 omgevingen

7-7 Webinar Managed file transfer in hybride S/4 omgevingen
Gesponsorde webinar: In dit live webinar gaan we in op hoe je zonder extra tools Managed File Transfer in jouw hybride S/4-omgeving kunt hebben.

File transfers blijven essentieel voor jouw automatiseringsprocessen tijdens je journey naar S/4HANA. De tools die tegenwoordig worden gebruikt voor on-premises overdrachten, zoals native O/S-applicaties, FTP en custom scripts, zijn moeilijk te beheren en op te lossen. Het belangrijkste is dat deze tools de taak niet aankunnen bij het verplaatsen van bestanden naar en over een openbare cloud-infrastructuur en dat ze vaak de vereiste beveiliging en controles missen. Je hoeft niet te investeren in een zelfstandige tool of compromissen te sluiten met native cloud-tooling.

Ontdek in dit live webinar op 7 juli a.s. hoe de enige native SaaS-oplossing in de markt, Redwood's Workload Automation oplossing, de Managed File Transfer-processen kan leveren die nodig zijn binnen jouw geautomatiseerde processen, zonder de kosten en complexiteit van een extra tool.
 

Speakers:

  • Neil Kinson, Chief of Staff - Redwood
  • Devin Gharibian-Saki, Chief Solution Officer - Redwood
  • Rob Wybrow, Pre-sales consultant - Redwood


Aanmelden
Wanneer
7-7-2020 10:00 - 11:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn