14-5 Themamiddag EAM met Analytics onder de loep

14-5 Themamiddag EAM met Analytics onder de loep
Businesstransformatie en verbetertrajecten kunnen niet geïnitieerd worden zonder de beschikking over goede analyses en rapportages. Wat zijn dan de toepassingen van Analytics binnen Asset Management op dit moment? Deze vraag staat centraal tijdens deze themamiddag.

De focusgroepen Enterprise Asset Management (EAM) en Analytics organiseren samen dit event op donderdag 14 mei, meer informatie over de agenda volgt!
 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

  

Registratievoorwaarden

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Heb je geen account bij de VNSG? Gebruik dan dit online formulier of maak hier een account aan. Indien je geen account aanmaakt, kan je wel door de VNSG benaderd worden om deze aan te maken.
  • Voor dit event is er een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch waardoor hier enige vertraging tussen zit. 
  • Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers kan er gekeken worden naar het aantal aanmeldingen per bedrijf en zullen wij genoodzaakt zijn om hier een maximum aan te verbinden om zo veel mogelijk diverse leden te laten deelnemen.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.  
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,- in rekening vanwege de gemaakte kosten
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd. 
Wanneer
14-5-2020 12:00 - 18:00
Waar
Amerikastraat 10 5232BE DEN BOSCH NEDERLAND

Om te registreren dien je ingelogd te zijn