07-11 VNSG Young Professionals Event

07-11 VNSG Young Professionals Event
Al een aantal jaren actief in de SAP-wereld en benieuwd naar wat de toekomst brengt? Of net gestart en op zoek naar informatie voor de volgende stap? Kom dan naar het VNSG Young Professional inspiratie- en kennisevent!Plenaire sessies

Keynote 1 - Win in een AI-gedreven wereld - Fedor Klinkenberg, Brainial
Artificiële Intelligence (AI) biedt tal van mogelijkheden om klanten beter te helpen, efficiënter te werken, kosten te besparen en risico’s te verminderen. Tijdens deze sessie wordt er een realistisch beeld gegeven van wat er op dit moment mogelijk is met AI zodat organisaties geen kansen mislopen en de concurrentie voor kunnen blijven.

Keynote 2 - Platform Thinking: a “new” dawn is coming, and this is a huge opportunity - Eelco Wagensveld en Thijs Elling, SAP
Hoe zorg je ervoor dat je als leverancier van grotere meerwaarde kunt zijn voor jouw klanten? Dit kan door Platform Thinking in te zetten waarbij je een onderdeel van je bedrijfsproces beschikbaar stelt voor andere partijen. Denk hierbij aan een Bol.com waar je artikelen kunt bestellen van derde partijen. Eelco Wagensveld en Thijs Elling, beiden Young Professionals bij SAP, presenteren hun visie op Platform Thinking en hoe deze manier van denken waardevol is in het SAP Ecosysteem en daarbuiten. 

Een verrassende plenaire afsluiting!


Parallelle sessies

Organiseer je data met SAP Analytics Cloud - Ctac
Toelichting op de basics van SAP Analytics Cloud, waar jij vervolgens zelf mee aan de slag gaat. Je gaat met een team de strijd aan om de meest waardevolle informatie te achterhalen om zo je klant uit de brand te helpen.  

De kracht van het legoblokje- Koen van Sabben, SAP
Iedereen is uniek en als we iedereens talent nu eens gebruiken? Wat een mooie wereld zou het dan zijn! Ik laat jullie kennis maken van de mogelijkheden van LEGO om je talenten te tonen. Dit kan je gebruiken in innovatie en strategie bepaling van jouw organisatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de LEGO® Serious Play® Methode.

Leer hoe je een Intelligent Enterprise realiseert met RPA en Chatbots!- Roxanne Arnts, SAP

Een intelligente organisatie is er eentje die zo optimaal mogelijk gebruik maakt van haar medewerkers. Dit doe je door zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Chatbots en RPA bots kunnen werkzaamheden overnemen EN een nieuwe beleving geven aan interne of externe klanten! Leer meer over hoe SAP haar portfolio verreikt met deze technologieën en welke platformen wij hiervoor aanbieden! 

Internet of things (IoT) in de praktijk - Dimensys  
Er wordt veel geschreven en gesproken over Internet of Things (IoT). De belofte is groot: nauwkeurig en betrouwbaar voorspellen op basis van sensordata. Maar voor je zover bent, moet je wel een paar stappen ondernemen. Deze stappen heeft Dimensys samen met Avans en World Class Maintenance genomen. Welke uitdagingen zijn we met de IoT proefopstelling tegengekomen en welke resultaten konden we al betrekkelijk eenvoudig behalen?

Hoe een wereldwijde leverancier in de chemie met SAP S/4HANA Cloud ERP klaar is voor snelle groei! - Quinso

Ontdek hoe een toonaangevende wereldwijde leverancier in de chemie, SAP S/4HANA Cloud ERP implementeert om zijn bedrijfs- en regionale kantoren op elkaar af te stemmen en zich voor te bereiden op snelle groei in nieuwe markten.

Sour Power op S/4HANA - Delaware Netherlands
Customer Journey van Royal Fassin (Uitvinder en producent van de wereldwijd bekende zure matten) ; Greenfield implementatie van S/4HANA. 


Locatie Nieuw Annaland

We hebben voor 7 november de bijzondere locatie Nieuw Annaland in Vught gekozen. Vlakbij de snelweg, dichtbij Den Bosch, mooie en lichte ruimtes met uitzicht over de landerijen. Oftewel een ideale locatie om informeel te netwerken en nieuwe kennis op te doen!

Inschrijven kan door in te loggen of via het online inschrijfformulier.

Meer informatie over dit event volgt. Altijd als eerste op de hoogte? Op LinkedIn is een groep opgericht speciaal voor Young Professionals: 
Jong VNSG

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Registratievoorwaarden

Door middel van inschrijving voor dit event gaat je akkoord met de registratievoorwaarden.

  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Voor dit event is er een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch waardoor je deze niet direct ontvangt.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.  
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,-  in rekening vanwege de gemaakte kosten. Afmelden kan alleen door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd.
Wanneer
7-11-2019 12:30 - 18:00
Waar
Nieuw Annaland Boxtelseweg 64 5261 NE VUGHT NEDERLAND

Om te registreren dien je ingelogd te zijn