26-09 SAP ZZP'ers Netwerkborrel

26-09 SAP ZZP'ers Netwerkborrel
Op donderdag 26 september organiseert de VNSG samen met SAP Netwerkborrel een avondsessie bij SAP Nederland in ’s-Hertogenbosch voor zzp'ers in de SAP wereld.

Tijdens deze bijeenkomst staat het ontmoeten van andere zzp'ers in de SAP-community centraal. Ook geeft SAP de laatste stand van zaken omtrent recente ontwikkelingen, zoals de transitie naar S/4HANA.

Noteer deze datum dus in je agenda en meld je, als zzp’er, snel aan!

Geen lid van de VNSG maar wel interesse om deel te nemen? Klik dan hier voor het online formulier.

Registratievoorwaarden
Door middel van inschrijving voor dit event gaat je akkoord met de registratievoorwaarden.

  • Dit event is alleen voor ZZP'ers
  • Er is een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch waardoor je deze niet direct ontvangt.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie, over bijvoorbeeld parkeren, uiterlijk 2 werkdagen voor het event.  
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,-  in rekening vanwege de gemaakte kosten. Afmelden kan alleen door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl.
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar evenementen@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd.
Wanneer
26-9-2019 17:00 - 21:00
Waar
Amerikastraat 10 'S-HERTOGENBOSCH NEDERLAND

Om te registreren dien je ingelogd te zijn