14-05 Webinar Opentext - Streamline Accounts Payable

14-05 Webinar Opentext - Streamline Accounts Payable
Het is tijd voor een nieuwe, digitale aanpak van het crediteurenbeheer waarbij handmatige factuurverwerking gedigitaliseerd wordt met als doel een snel, verklaarbaar en gestroomlijnd factuurbeheer.


Het digitaliseren van inkomende facturen zorgt ervoor dat het goedkeuringsproces sneller verloopt en dat leveranciers sneller betaald worden. Tegelijk levert dit belangrijke statistische informatie op waarmee knelpunten in de organisatie kunnen worden geïdentificeerd.

Door inkoop-facturen snel, nauwkeurig en efficiënt te verwerken, verbeteren organisaties de productiviteit van werknemers, cash-flow en de relatie met leveranciers.
 
OpenText ™ Vendor Invoice Management voor SAP® Solutions (VIM) optimaliseert en vereenvoudigt het proces in zeer sterke mate.  De ontvangst, het beheren, documenteren en vervolgens het verwerken van facturen verloopt naadloos.   Alle betrokken partijen hebben in geval van vragen snel en efficient toegang tot de de voor hun relevante informatie, zoals bestelnummer,  en bijvoorbeeld de status van de factuurbetaling. 

Met OpenText text Vendor Invoice Management voor SAP Solutions worden facturen automatisch  bij de juiste personen in de organisatie aangeboden ter verwerking/goedkeuring om vervolgens betaald te kunnen worden. . Managers kunnen facturen beoordelen en goedkeuren met behulp van de moderne SAP Fiori oplossingen. 

OpenText Vendor Invoice Management voor SAP Solutions verwerkt ook orderbevestigingen en leveringsbonnen zodat problemen met facturen voorkomen kunnen worden. Daarbuiten ondersteunt de oplossing meerdere invoerkanalen.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van “ OpenText Information extraction voor SAP”. Deze oplossing zorgt ervoor dat informatie aangeboden via verschillende kanalen, zowel digitaal als analoog worden omgezet naar verwerkbare en verklaarbare informatie in de Opentext module Vendor Invoice Management. 

OpenText information extraction voor SAP maakt gebruik van een geavanceerd kennisbestand en algoritmen voor machine learning. Daarbuiten  gebruikt de Information Extraction Service de meest geavanceerde document- en letter herkenningsmogelijkheden die beschikbaar zijn om de details in de aangeboden documenten met hoge precisie te kunnen onttrekken. In situaties waarin bepaalde velden niet worden gevonden, lost een eenvoudige point-and-click-mogelijkheid het probleem op. 

Met Vendor Invoice Management kunnen organisaties:

• Order-to-pay-transacties in de hele onderneming versnellen middels integratie met SAP Business Suite en SAP  s/4HANA
• Productiveit verhogen door optimaal gebruik te maken van het automatiserings proces. 
• Leveranciersrelaties verbeteren. (Betere toegang tot actuele informatie)
• Het leveren van accurate, tijdige financiële rapportage. 
• Cashflow verbeteren door werkstromen te stroomlijnen, herinneringen in te stellen en de betalingscyclus te verkorten
• Het ondersteunen van regelgevende compliance middels een goed beheerd proces .
 
Wanneer
14-5-2019 14:00 - 15:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn