11-04 EAM & Utilities Themamiddag "Advanced Maintenance"

11-04 EAM & Utilities Themamiddag "Advanced Maintenance"
Het EAM-vakgebied ontwikkelt zich in vele facetten. Nieuwe technieken en methoden vinden hun toepassingen. Hoe kunnen we deze ontwikkelingen in de juiste context plaatsen?


Advanced Maintenance is daarom als thema gekozen door de focusgroepen EAM en Utilities. Van oudsher hebben wij dezelfde interesses op het gebied van Service en Onderhoud. Vandaar dat we deze themamiddag op donderdag 11 april samen organiseren bij SAP Nederland in 's-Hertogenbosch.

De interesse naar Advanced Maintenance komt voort vanuit de Business Process Owners, de Business Proces Experts en de functionele beheerders. Hoe kunnen zijn hun klanten/opdrachtgevers vooruithelpen. Hoe zullen de toepassingen van “Advanced Maintenance” onze werkzaamheden gaan bepalen?


Potentiële onderwerpen
Onderwerpen die  kenmerken van  “Advanced Maintenance” in zich hebben: 

1. Installaties/TPM/Industry 4.0
2. bill/ pay per use, onderhoud inclusief
3. Preventief / Predictive  onderhoud
4. Mobiel werken
5. Integratie tussen GIS and ERP systemen
6. Contracten
7. Financials

Opzet van programma
We willen de onderwerpen presenteren in de volgende 3 onderdelen:

A. Plenair stilstaan bij het thema
Wat is Advanced Maintenance, wat omvat het?  En: Wat zijn de trends die we onderscheiden in de “Advance Maintenance” en welke mogelijkheden biedt SAP ons hierbij?

B. Praktijkverhalen over werkvoorbereiding, planning en uitvoering van het onderhoud
Bedrijven die SAP gebruiken vertellen over hun SAP-ervaringen, toepassing als ook de ondersteuning.  Wanneer ze dit met ons delen kunnen ze eventueel extra ondersteuning hebben van Add-ons, zoals grafische planningstools of mobiele oplossingen voor field engineers.

C.  Plenaire Power Pitches
In het laatste blok willen deelnemende bedrijven de gelegenheid bieden om met korte “power pitch” (max 15 minuten) hun zienswijze op Advanced Maintenance te geven. De invulling van deze pitch heeft een vrij format waarbij een korte demo is ook toegestaan.

Wat haal je uit deze middag?
Als bezoeker van de themamiddag gaan we met nieuwe ideeën en verhalen over ons vakgebied die zich kenmerken door “Advanced Maintenance” naar huis en hebben we contacten gelegd met de bedrijven die actief zijn op dit vlak.

Save the date
Blok donderdag 11 april in je agenda en schrijf je in! Meer informatie volgt over de invulling van deze middag. 

Sponsoring
Meer weten over de mogelijkheden van sponsoring? Stuur een e-mail naar mientje.paais@vnsg.nl o.v.v. "Sponsoring EAM & Utilities Themamiddag 2019"

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van focusgroep EAM & focusgroep Utitlities

Inschrijven is alleen mogelijk voor leden van de VNSG. Controleren of je al lid bent? Of een persoonlijk account aanmaken? Check het hier!

Wanneer
11-4-2019 12:00 - 18:00
Waar
SAP Nederland Amerikastraat 10 5232 BE, 's-Hertogenbosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn