11-04 EAM & Utilities Themamiddag "Advanced Maintenance"

11-04 EAM & Utilities Themamiddag "Advanced Maintenance"
Het vakgebied Enterprise Asset Management (EAM) ontwikkelt zich voortdurend. Nieuwe technieken en methoden vinden hun toepassingen.

Ook binnen de energie- en watersector is EAM belangrijk voor de bedrijfsvoering en het resultaat van de onderneming.  De VNSG focusgroep Utilities en focusgroep EAM nodigen je daarom uit voor de themamiddag ‘Advanced Maintenance’ op donderdag 11 april bij SAP Nederland in 's-Hertogenbosch.

De interesse naar Advanced Maintenance komt voort vanuit de Business Process Owners, de Business Proces Experts en de functionele beheerders. Hoe kunnen zijn hun klanten/opdrachtgevers vooruithelpen. Hoe zullen de toepassingen van “Advanced Maintenance” onze werkzaamheden gaan bepalen?

Voorbeelden
Voorbeelden van ‘Advanced Maintenance’ zijn ‘het leveren van een service i.p.v. het verkopen van een product’, ‘preventief en conditie gestuurd onderhoud’, ‘de digitale gereedschapskoffer voor de monteur’, ‘integratie tussen GIS en SAP’. En vele andere mogelijkheden. In het eerste deel van het programma willen we plenair stilstaan bij het thema. In het tweede blok komen praktijkverhalen bij SAP klanten aan bod. In het laatste deel willen we de deelnemende SAP Partners de gelegenheid bieden om met een korte “power pitch”  hun zienswijze op Advanced Maintenance te geven. 
 
AgendaWat haal je uit deze middag?

Als bezoeker van deze themamiddag gaat u met nieuwe ideeën en verhalen rondom ‘Advanced Maintenance’ naar huis. De presentaties worden na de middag aan de aanwezigen ter beschikking gesteld. Na afloop is er een borrel, zodat u in direct contact kunt komen met de sprekers en met de andere SAP gebruikers. 

Meld je aan!
Blok donderdag 11 april in je agenda en schrijf je in! Inschrijven kan door hieronder in te loggen en op registreren te klikken.
Door in te schrijven voor dit evenement ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

VNSG focusgroepen Enterprise Asset Management en Utilities.
 


Registratievoorwaarden
  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Heb je geen account bij de VNSG? Gebruik dan dit online formulier of maak hier een account aan.
  • Door inschrijving geef je toestemming om jouw e-mailadres te gebruiken voor communicatie vanuit de VNSG.
  • Voor dit event is er een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event. 
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,- in rekening vanwege de gemaakte kosten
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: 


https://www.dimensys.pro/hs-fs/hubfs/logo-new-lg.png?width=497&name=logo-new-lg.png    
     

 
   

Wanneer
11-4-2019 12:00 - 18:00
Waar
SAP Nederland Amerikastraat 10 5232 BE, 's-Hertogenbosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn