09-04 HR Village 2019

09-04 HR Village 2019
Werken in teams, behouden van de juiste kennis en het welzijn van medewerkers zijn belangrijke uitdagingen voor HR.

Hoewel digitalisering nog niet overal een oplossing voor biedt, zijn de verwachtingen van nieuwe technologieën hooggespannen. Wil je met jouw vakgenoten jouw spoorboekje delen en leren van elkaars wissels? Doe inspiratie op voor jouw HR-agenda voor de komende jaren!

Voor wie is dit interessant?
Gebruikers van SAP HCM en van SAP SuccessFactors, vanuit de IT-afdeling, maar ook vanuit de business

Schrijf je nu in!
Blok dinsdag 9 april in je agenda en schrijf je in voor de VNSG HR Village 2019 bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. Een waardevolle investering voor HR en IT professionals met een passie voor SAP HCM of SAP SuccessFactors.

Bekijk hier het volledige programmaSessie uitgelicht: Design Thinking in praktijk gebracht binnen het HR domein, Jeroen de Groot -Accenture

Tijdens deze sessie wordt Design Thinking toegelicht aan de hand van concrete toepassing ervan in de praktijk. Wat is het, wat wordt ermee beoogd en waarom is het zo’n buzzz. Ook wordt aangegeven waarom Design Thinking eigenlijk niet mag ontbreken in een HR omgeving en wordt er verteld over twee cases waarbij Design Thinking en HR hand in hand zijn gegaan.

Registratievoorwaarden
  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Heb je geen account bij de VNSG? Gebruik dan dit online formulier of maak hier een account aan.
  • Voor dit event is er een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event. 
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,- in rekening vanwege de gemaakte kosten
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van de HR focusgroep

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: 

                        

   
   
   
        


Wanneer
9-4-2019 08:30 - 18:00
Waar
Spoorwegmuseum Utrecht

Om te registreren dien je ingelogd te zijn