04-04 VNSG Developersdag

04-04 VNSG Developersdag
Op donderdag 4 april 2019 organiseert de focusgroep Custom Development de Developersdag in Hotel Postillion in Bunnik.

Op deze dag komen developers uit heel Nederland bij elkaar om de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied te delen en te horen. Natuurlijk is deze dag hét moment om bij te praten met je medevakspecialisten.

Doelgroep
Deze dag is bedoeld voor alle SAP developers, developers in de periferie van SAP en iedereen met affiniteit voor SAP technologie.

Inschrijven
Hierbij het voorlopige programma. Schrijf je snel in voor dit interessante event op 4 april!Hieronder lichten we drie sessies uit. Wil je het hele programma bekijken? Klik dan hier

Parallelle sessies A - ABAP in the cloud - Ingo Bräuninger - SAP SE
SAP Cloud Platform is SAP’s strategic Platform as a Service (PaaS) offering for SAP customers and partners to build, integrate and extend SAP’s business solutions and services. ABAP in SAP Cloud Platform is SAP’s new Platform as a Service (PaaS) offering for ABAP. Since many years, ABAP has been the foundation for SAP’s on-premise solutions.

With ABAP in SAP Cloud Platform, ABAP developers can make use of their existing ABAP know-how to develop and run ABAP applications in the Cloud. This session will give you an overview and a demo about the SAP Cloud Platform ABAP Environment.

Parallelle sessies B- Start vandaag met Keep the core clean, Mark Jans - Dimensys
Als je de keynote bij SAP TechEd in Barcelona hebt bijgewoond (of online hebt gekeken), hoorde je Björn Goerke, SAP's CTO en president van SAP Cloud Platform, hameren op het nieuwe standpunt “keep the core clean”. Voor alle SAP-klanten met maatwerk in de core, wordt hiermee een punt op de horizon gedefinieerd. 

In deze sessie staan we stil staan bij wat deze visie in de praktijk betekent. En wat wij als ontwikkelaars nu kunnen doen om in de toekomst de “cores” van onze klanten schoon te houden.

Parallelle sessies D - Progressive Web Applications - De toekomst voor mobiele applicaties?
Een van de zaken waar een SAP ontwikkelaar mee te maken krijgt, is het beschikbaar stellen van een applicatie aan de gebruiker. Waar dit aan SAP GUI kant vaak in de vorm van een transactie is, zijn er tal van mogelijkheden als het om een webapplicatie gaat.

Een PWA (Progressive Web Application) kan  een mooie tussenoplossing zijn voor de keuze voor een native app of een webapplicatie. Met een PWA kan de gebruiker de Look and Feel van een native app geboden worden, met daarnaast andere voordelen zoals het offline kunnen gebruiken van de applicatie.

In deze presentatie worden, aan de hand van een klantcase bij ForFarmers, de voor- en nadelen van een PWA besproken. Alleen theorie? Zeker niet, we nemen ook een kijkje onder de motorkap. Uiteraard wordt het een en ander met een demo verduidelijkt.

Inschrijven kan door hieronder in te loggen en op registreren te klikken. Of klik hier voor het online registratieformulier.
Door in te schrijven voor dit event ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Registratievoorwaarden
  • Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG.
  • Heb je geen account bij de VNSG? Gebruik dan dit online formulier of maak hier een account aan.
  •  Door inschrijving geef je toestemming om jouw e-mailadres te gebruiken voor communicatie vanuit de VNSG.
  • Voor dit event is er een maximumaantal deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een separate e-mail ter bevestiging. Dit gebeurt niet automatisch.
  • Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event. 
  • Voor dit evenement geldt een no-show. Tot 72 uur voordat het evenement start, kun je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no show brengen wij je organisatie €50,- in rekening vanwege de gemaakte kosten
  • Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef het dan vooraf bij de registratiebalie & achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. het evenement & datum. Dan zorgen we ervoor dat de relevante foto niet (meer) wordt gepubliceerd. 

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door:


https://www.dimensys.pro/hs-fs/hubfs/logo-new-lg.png?width=497&name=logo-new-lg.png    

 
   
 
   
   
Wanneer
4-4-2019 08:30 - 18:00
Waar
Hotel Postillion (onder voorbehoud) Bunnik

Om te registreren dien je ingelogd te zijn