26 september: SAP Business One Kennismiddag

26 september: SAP Business One Kennismiddag
Samen met adviesleden Serac en Scansys hebben we een unieke kennismiddag samengesteld op het gebied van digitalisering en internationaal zaken doen. Ook zullen een aantal VNSG-leden over hun praktijkervaringen met SAP Business One vertellen.

Agenda

13:30 Inloop

14:00 Opening door VNSG

14:30 Kennissessie 1 : Digitale factuurverwerking

U ontvangt tegenwoordig bijna al uw facturen digitaal per e-mail. Echter de verwerking en fiattering van deze facturen is vaak een handmatige klus, waarbij het vaak voorkomt dat facturen worden geprint voor uw fiatteringsslag. Gevolg hiervan zijn velen uren handmatig werk, kans op fouten en mogelijke problemen in het fiatteerproces. Om dit proces efficiënter te laten verlopen en volledige digitale fiattering toe te passen heeft ScanSys in samenwerking met Serac de integratie gemaakt voor SAP Business One en ImageCapture. ImageCapture voor SAP Businnes One is gebruiksvriendelijke scan en herken software voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van uw inkoopfacturen, pakbonnen, orderbevestigingen en projectdossiers in SAP Business One. ImageCapture integreert volledig met SAP Business One en maakt bij het verwerken van uw facturen gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit uw administratie zonder dat hiervoor periodieke synchronisatie nodig is. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in SAP Business One! Verwerkte facturen worden direct gevalideerd en bij gebruik van workflow voor de fiattering worden geblokkeerde boekingen aangemaakt in SAP Business One.

 

Zie voor meer informatie https://www.scansys.eu/koppeling/geautomatiseerde-factuurverwerking-imagecapture-for-invoices-met-sap-business-one/ en https://www.serac.nl/producten/Digitale-factuurverwerking

 

15:15 Pauze

 

15:45 Kennissessie 2: Internationaal zaken doen met SAP Business One

SAP Business One is beschikbaar voor meer dan 170 landen. Als MKB-er en SAP Business One gebruiker heeft u mogelijk meerdere locaties en/of doet u internationaal zaken. Tijdens deze kennissessie biedt Serac u praktische tips op het gebied van vreemde valuta, wisselkoersen, Intercompany Transacties, eigen & systeem valuta, taal & lay-out instellingen en internationaal debiteurenbeheer.

16:30 Q&A Gelegenheid voor uw vragen aan VSNG leden en adviesleden ScanSys en Serac

16:45 Afsluiting door VNSG

Wanneer
26-9-2018 13:30 - 17:00
Waar
Amerikastraat 10 5232BE, Den Bosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn