13-11 SAP S/4HANA: The Future of Finance

13-11 SAP S/4HANA: The Future of Finance
Dat de komst van S/4HANA impact heeft op het huidig SAP-systeemlandschap, dat is bekend.  Wat het concreet betekent voor de financiële modules waar je organisatie mee werkt? Dat krijg je te horen tijdens de VNSG Finance Themamiddag op 13 november.

Beste VNSG-lid, er is inmiddels een wachtlijst ingesteld voor dit evenement. Je kunt jezelf nog wel registreren. Maar je deelname wordt bevestigd per mail. Met vriendelijke groet, de VNSG


Je krijgt antwoord op vragen zoals:  hoe is BPC geoptimaliseerd in S/4HANA? Welke oplossingen biedt SAP voor IFRS15 (i.e. revenue recognition)? Hoe ziet Receivables Management eruit in de Cloud en on-premise? Wat biedt de Financiële Closing Cockpit in S/4HANA en wat doet SAP Bank Management?

Zit je in Finance en werk je met SAP? Dan krijg je tijdens deze themamiddag het allerlaatste nieuws op jouw vakgebied te horen. Zet dan ook alvast dinsdag 13 november in jouw agenda én in die van je finance collega’s, zodat je deze update van SAP niet gaat missen. De definitieve agenda volgt binnenkort. 
Wanneer
13-11-2018 12:30 - 18:00
Waar
SAP Nederland Amerikastraat 10 5232 BE, 's-Hertogenbosch

Om te registreren dien je ingelogd te zijn