Hoe de SAP Architecture bijdraagt aan digitale transformatie

Hoe de SAP Architecture bijdraagt aan digitale transformatie
Hoe brei je de twee verschillende werelden van informatiesystemen aan elkaar? Die van de bedrijfstransacties (system of records) en die van de nieuwe digitale technologieën (system of innovation)? Voor deze prangende vraag zien veel IT-organisaties zich tegenwoordig gesteld. Hier ligt een ondersteunende taak voor de architecten. De VNSG focusgroep ADM biedt organisaties een helpende hand.

Digitale transformatie doe je samen!

De architect is het de afgelopen jaren gelukt om binnen de organisatie het overzicht van de architectuur te bewaren, maar weet nu niet wat er binnen de organisatie met al die verschillende, nieuwe mogelijkheden gebeurt.

Machine learning
, kunstmatige intelligentie, clouddiensten, medewerkers met eigen apparatuur. Het dreigt een onontwarbare Gordiaanse knoop te worden.” De architecten hebben nu de taak om al die nieuwe systemen in een complexer en omvangrijker geïntegreerd platform samen te brengen.

Veel bedrijven hebben al met succes met dit bijltje gehakt en willen dat graag uitleggen tijdens een semniar van de VNSG-focusgroep Advanced Delivery Management op 25 januari in Den Bosch. Hoe de SAP Architecture bijdraagt aan digitale transformatie!’ is de titel van deze themadag.

Agenda
De dag wordt geopend met een keynote presentatie gegeven door Arne Eindhoven, Global Innovation Lead, bij Schneider Electric. Hij deelt de best practices van het opzetten van een global business innovation center. Dan volgte een paralllel programma waarin maar liefst 13 bedrijven hun ervaringen vertellen . Elke presentatie is gelinkt aan een van de onderdelen van onderstaand model welke een compleet beeld geeft van een succesvolle digitale transformatie reis voor een organisatie. Aan het einde van deze dag staat SAP op het podium om hun visie en plannen te delen en ingaat op hun Business Transformation Services.

Klik hier voor de uitgebreide agenda. Meer informatie over wat elke presentatie inhoudt, staat online beschreven in deze
blog.Aanmelden

Wil je een volledig overzicht en ook meer informatie over een van de genoemde onderdelen om zo je organisatie klaar te stomen om de digitale transformatie reis te starten of te voltooien? Zet dan 25 januari in je agenda. 

Let op: aanmelden voor dit VNSG evenement gaat via deze SurveyMonkey link: https://nl.surveymonkey.com/r/ArchitectuurDigitaleTransformatie

Sponsoren
Deze dag wordt mogelijk gemaakt door:


 


Wanneer
25-1-2018 08:30 - 18:00
Waar
SAP Amerikastraat 10 5232 BE 's-Hertogenbosch Diverse zalen

Programma


Donderdag, 25 Januari 2018

Beschrijving
Tijd
08:30 - 09:30
25-1-2018 08:30

Om te registreren dien je ingelogd te zijn