20-10 Data Management: Update en verkiezing

20-10 Data Management: Update en verkiezing
Het is al weer even geleden dat je iets vanuit onze focusgroep hebt mogen vernemen. Maar we zijn terug en inmiddels weer op volle sterkte en al weer bijna vol op stoom. Daarom willen graag op 20 oktober een online sessie met jullie hebben om een update te geven waar we staan en wat in het vat hebben zitten voor 2022.

Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten – we willen onze groep veel meer in de bestuurdersstoel zetten. In plaats van het kernteam dat organiseert naar beste vermogen naar wat interesseert jullie en wie zou daar wat over kwijt willen. De komende sessie is dus nog geen vakinhoudelijke, daar hadden we gezien de korte aanloop niet voldoende tijd voor. Wat je kunt verwachten in de komende sessie is het volgende:

Agenda
16:00 – 16:20    Introductie nieuwe voorzitter
                         Stemmen nieuwe voorzitter
                         Feedback over de VNSG werkgroep “Vernieuwing”
                         Aankondiging survey
                         Voorlopige jaarkalender 2022
16:20 – 16:30    Open podium – de plek om alvast je vraag / case voor het voetlicht te brengen en wellicht al beantwoord  te krijgen
16:30                 Sluiting

We hopen dat jullie je agenda blokkeren om kort te worden bijgepraat maar ook om alvast te zenden waar jullie behoefte aan hebben voor het komende jaar. Meld je aan via onderstaande button en je ontvangt de inloggegevens via GoToWebinar. Tot 'ziens' online.

Nog geen lid van de Focusgroep DM? Klik dan hier om je aan te melden!
Na het lid worden van de focusgroep kun je je de volgende dag registreren voor het event.
Wanneer
20-10-2021 16:00 - 16:30
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn