20-04 LCNC SAP onderhoudsproces in combinatie Mendix

20-04 LCNC SAP onderhoudsproces in combinatie Mendix
Op 20 april heeft de focusgroep LCNC een mooie sessie voor jullie in de planning staan. Het is zo ver; bij deze willen wij je graag uitnodigen voor een interessante sessie over het SAP onderhoudsproces in combinatie met de Mendix Maintenance & Field Service Management (FSM) module.

Avebe heeft recent het maintenance proces in SAP geoptimaliseerd en gestandaardiseerd. Voor de detailplanning en het digitaal uitvoeren van het maintenance proces is gekozen voor de FSM module van Mendix bovenop SAP. Deze generieke Mendix oplossing is aangepast aan de wensen van Avebe zoals vastgelegd in de SAP blueprint.

Nu de eerste resultaten van deze integratie kenbaar zijn, vertellen zij graag waarom gekozen is voor de Mendix FSM module, over de implementatie ervaring in combinatie met Mendix, de eerste ervaringen na go live & nemen zij ons middels een demo graag mee in het geïntegreerde systeem.

En last but not least staan we stil bij de visie van Mendix op het beschikbaar stellen van solution templates op de Mendix marketplace. Kortom een interessante sessie om aan deel te nemen.
Dus meld je snel aan.
 
Wanneer
20-4-2023 15:00 - 16:30
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn