18-04 Workshop Mendix - web modellering Young Professionals

18-04 Workshop Mendix - web modellering Young Professionals
Er staat een hands-on web modellering sessie op de planning, gericht op de business cases. Na deze inspirerende sessie volgt een live demo over hoe je Mendix met SAP kan integreren. Wees er snel bij want er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!

We gaan op zijn Rotterdams onze mouwen opstropen tijdens deze speciale sessie! Op 18 april hebben we samen met Mendix een prachtige, gratis workshop voor Young Professionals. 

We starten om 12:00 uur met een lunch met aansluitend een algemene intro. Van 1 uur tot 4 uur staat de hands-on web modellering sessie op de planning. Deze is gericht op de business cases. Dit maakt het voor een breed publiek toegankelijk. Na deze inspirerende sessie volgt een live demo over hoe je Mendix met SAP kan integreren. We sluiten deze middag gezamenlijk af met een borrel om elkaars ervaringen te bespreken en de aanwezige experts nog je laatste vragen stellen. 

Er is slechts plaats voor 20 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat je echt zelf aan de slag kan met goede begeleiding. Daardoor zijn we wel genoodzaakt om de limiet van 1 persoon per organisatie te hanteren. Overleg dus zelf goed binnen jouw organisatie wie hier het meeste aan heeft.

Aanmelden kan via dit online formulier. Je registratie wordt dan later beoordeeld waarna je de officiële bevestiging ontvangt.
Wanneer
18-4-2019 12:00 - 17:00
Waar
Wilhelminakade 197 3072 AP ROTTERDAM NEDERLAND

Om te registreren dien je ingelogd te zijn