03-10 VNSG Themadag Security

03-10 VNSG Themadag Security
Na de geslaagde editie van vorig jaar, is het komende oktober weer zo ver. Op donderdag 3 oktober komen alle security experts weer bij elkaar voor de VNSG Themadag Security 2024.

Net als vorig jaar bieden wij een mooie mix aan van de laatste updates, gebruikerscases en expertsessie. Maar ook het bijeenbrengen van de SAP security community is één van de belangrijke redenen om deze themadag elk jaar te organiseren.

Gedurende de dag zullen er onder andere topics als SAP Cloud security, GRC, Cybersecurity, authorizations, Access en Identity management breed worden ingezet. Een divers en afwisselend programma over de laatste SAP- updates.

Naast het ontvangen van het laatste nieuws en best practices, zorgen wij ervoor dat er voldoende netwerkmomenten zijn in het programma, in de ruimte waar de stands staan en catering wordt verzorgd.


Locatie van het event:
Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht

Deze VNSG Themadag wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Het belooft weer een mooie en inspirerende dag te worden. Registreren kan via de registratieknop.

We zien je graag op donderdag 3 oktober in Dordrecht!

Registratievoorwaarden
•Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG. Het is eenmalig mogelijk om deel te nemen zonder lid te zijn. Hiervoor stuur je een verzoek in op e-mailadres evenementen@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum.
• Voor dit event is er een maximum aantal deelnemers van 200 personen.
• Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers kan wordt er gekeken worden naar het aantal aanmeldingen per bedrijf en zullen we op basis van de functieprofielen een selectie maken om zo de diversiteit van de deelnemers per bedrijf te waarborgen.
• Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.
• Voor dit evenement geldt een no-show beleid. Hiermee willen we verspilling tegengaan. Tot en met 20 september einde werkdag kun je je kosteloos afmelden door te mailen naar maud.van.belkom@vnsg.nl. Bij het niet tijdig afmelden of no-show brengen wij je organisatie €50,- in rekening.
• De inschrijvingen sluiten om 20 september om 17.00 uur. Indien je daarna nog wil aanmelden, dat kan dan via de mail naar maud.van.belkom@vnsg.nl.
• Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan vooraf bij de registratiebalie aan of achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum. Dan zorgen we ervoor dat de betreffende foto niet (meer) wordt gepubliceerd.
• Bij het inschrijven voor de themadag geef je akkoord op het delen van jouw gegevens. Indien dit niet gewenst, kan je een mail sturen naar maud.van.belkom@vnsg.nl.

 
Wanneer
3-10-2024 09:00 - 17:15
Waar
Rijksstraatweg 30 3316 EH, Dordrecht

Om te registreren dien je ingelogd te zijn