17-09 VNSG Themadag S/4HANA

17-09 VNSG Themadag S/4HANA
Ben je als bedrijf bezig met een ERP transformatie of ben je betrokken bij de komende onderhoudsdeadline van 2027? Gelukkig staat bij de VNSG SAP S/4HANA hoog op de agenda.

Tegelijkertijd zijn er een toenemend aantal manieren waarop SAP S/4HANA kan worden ingezet, die allemaal van invloed kunnen zijn op toekomstige beslissingen over de technologie-roadmap.

o        Is jouw organisatie nog aan het oriënteren of ben je net begonnen met de S/4HANA transformatie?
o        Ben je al live met het nieuwe ERP-systeem of heb je de transitie zelfs al afgerond? 

Tijdens deze themadag staan best practices centraal omtrent de transitie vanuit het huidige platform naar S/4HANA. Deze worden gepresenteerd door middel van gebruikerscases, focusgroepensessies, partner expertsessies en natuurlijk kan SAP niet ontbreken.
Ongeacht de gebruikte methodiek (Brownfield, Greenfield, Bluefield) en het platform (on-premise, private of public cloud) gaat het op de aankomende themadag om ervaringen delen om zo deelnemers te inspireren de reis van A naar B te kunnen maken.

Programma 

o       De dag wordt om 10.00 uur geopend met een inspirerende keynote.
o       In meerdere break out rondes kun je luisteren naar praktijkverhalen van andere gebruikers waaronder SAP, SAP Signavio & LeanIX, Simac, KPS, Emixa, CTAC en Clicklearn
o       Uiteraard is er voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, nieuwe contacten te leggen en informatie op te halen bij de stands van de sponsoren.
o       Vanaf ongeveer 17.00 uur is er een netwerkborrel.

Agenda

09.00 – 10.00 uur – Registratie
10.00 – 11.00 uur – Plenaire opening met Keynote spreker
11.00 – 11.30 uur – Koffiepauze
11.30 – 12.15 uur – Subessies (4x)
12.15 – 13.15 uur – Lunchpauze
13.15 – 14.00 uur - Subessies (4x)
14.00 – 14.45 uur - Subessies (4x)
14.45 – 15.15 uur – Koffiepauze
15.15 – 16.00 uur - Subessies (4x)
16.10 – 17.00 uur – Afsluiting
17.00 – 18.00 uur – Borrel

Deze VNSG Themadag wordt mede mogelijk gemaakt door:

       

CTAC | ERP - IT Selector  ClickLearn | Digital Adoption & User Training  

 

Registratievoorwaarden

•De inschrijvingen sluiten om 11 september om 17.00 uur. Indien je daarna nog wil aanmelden, dat kan dan via de mail naar evenementen@vnsg.nl.
•Voor dit evenement geldt een no-show beleid. Hiermee willen we verspilling tegengaan. Tot en met 11 september einde werkdag kun je je kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden of no-show brengen wij je organisatie €50,- in rekening.
•Bij partners die niet sponsoren tijdens dit event, geldt een maximaal aantal van 4 tickets per bedrijf.
•Dit is een gratis evenement voor alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van de VNSG. Het is eenmalig mogelijk om deel te nemen zonder lid te zijn. Hiervoor stuur je een verzoek in op e-mailadres evenementen@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum.
• Voor dit event is er een maximum aantal deelnemers van 200 personen.
• Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers kan wordt er gekeken worden naar het aantal aanmeldingen per bedrijf en zullen we op basis van de functieprofielen een selectie maken om zo de diversiteit van de deelnemers per bedrijf te waarborgen.
• Je ontvangt extra deelnemersinformatie uiterlijk 2 werkdagen voor het event.
• Er kunnen foto's worden gemaakt tijdens een VNSG-evenement. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan vooraf bij de registratiebalie aan of achteraf door een e-mail te sturen naar info@vnsg.nl o.v.v. de naam van het evenement en de datum. Dan zorgen we ervoor dat de betreffende foto niet (meer) wordt gepubliceerd.
• Bij het inschrijven voor de themadag geef je akkoord op het delen van jouw gegevens. Indien dit niet gewenst, kan je een mail sturen naar evenementen@vnsg.nl.

 
Wanneer
17-9-2024 09:00 - 18:00
Waar
Baan van Fectio 1 3981HZ, Bunnik

Om te registreren dien je ingelogd te zijn