16-6 Themadag Security & Controls

16-6 Themadag Security & Controls
Goed nieuws: het VNSG security event komt weer terug! Op donderdag 16 juni organiseert de VNSG een face-to-face evenement om gebruikers te informeren over het laatste nieuws op het gebied van security. Het is tevens dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en bij te praten!

We hebben een mooie locatie gereserveerd voor dit thematische event, namelijk het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ontvangst vindt plaats vanaf 9.00 u en we sluiten de dag af met een netwerkborrel tot 17.00 u.Agenda
We hebben een mooi programma opgezet met een mooie mix van gebruikersverhalen en expertsessies. We trappen de dag af met een keynote presentatie verzorgd door SAP Solution Management die het laatste nieuws delen over de impact van RISE with SAP heeft op de security diensten! Blijf vooral ook voor de afsluitende keynote! Casper Kuijper geeft namens de Dutch Institute for Vulnerability (DIVD) een blik op de toekomst van informatisering, maar dan bekeken door de ogen van een groep hackers. Hij geeft antwoord op de vraag hoe we vriend van vijand kunnen onderscheiden en je kunt voorkomen dat je zelf slachtoffer wordt.

For English speaking VNSG members: the opening keynote is in English. Also, after the first coffeebreak we have two sessions in English in the parallel program. Off course during lunch break you will have the opportunity to meet peers and network .Therefore, we would like to invite you to join this theme-event.

Klik op onderstaande agenda om het uitgebreide programma te openen. / Klick below on the agenda to see the full program details.We gaan er een mooie dag van maken en natuurlijk fijn om elkaar weer in levende lijve te zien!

Het bestuur van VNSG Focusgroep Security & Access Management

De themadag wordt mede mogelijk gemaakt door:

 
     
Wanneer
16-6-2022 09:00 - 17:00
Waar
Spoorwegmuseum, Utrecht

Om te registreren dien je ingelogd te zijn