21-6 GEANNULEERD - Best Practice Cloud

21-6 GEANNULEERD - Best Practice Cloud
Gesponsorde webinar: Het Nederlandse OCI Nitrogen B.V. heeft zijn on-premise software-opzet succesvol uitgebreid met cloudoplossingen van xSuite. Het resultaat: meer snelheid, transparantie en flexibiliteit in het gehele crediteurenproces en daarbuiten.

Focus van dit project was voor OCI het creëren van een betere interne workflow waardoor de Accounts Payable- en inkoopafdelingen beter samenwerken dan ooit tevoren. Dankzij de hybride setup waarbij sommige oplossingen on-premisse worden geïnstalleerd en andere via de Cloud, profiteert OCI van maximale flexibiliteit.

Woon deze online sessie bij om te horen hoe de financiële processen bij OCI door de digitale oplossingen van xSuite een ware revolutie teweeg hebben gebracht. En hoor hoe de inzet ervan heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de efficiëntie tussen afdelingen. Kortom, processen die in het verleden enkele weken konden duren, worden nu met slechts enkele klikken voltooid. Natuurlijk wordt ook met een live demo de deelnemer door de belangrijkste functies geleid.
 
 Hans Willems - CEO xSuite Benelux
Wanneer
21-6-2022 13:00 - 14:00
Waar
Online

Om te registreren dien je ingelogd te zijn