4-7 VNSG Analytics – Re-connected @ Magnus

4-7 VNSG Analytics – Re-connected @ Magnus
Op 4 juli nodigt de VNSG Analytics focusgroep zijn leden uit voor het eerste fysieke kennisdeling event sinds lange tijd. We kijken er naar uit om te re-connecten op het gebied van Analytics en kennis te delen binnen dit domein. We hebben interessante sprekers en ruime mogelijkheid om in gesprek te gaan en te netwerken. We hebben een interessante agenda kunnen samenstellen. Er is voldoende ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. We zijn benieuwd naar de verhalen!


13:00

Inloop

13:30

Welkom en Introductie van de VNSG Focusgroep door het nieuwe bestuur – Jack Bijl (voorzitter) & Vincent Beumer (secretaris)

14:00

ASML Rob Beeren - IT Group Lead - Corporate Analytics | SAP HANA Cloud en SAP Analytics Cloud implementatie en SAP analytics landschap binnen ASML

In deze presentatie zal Rob ingaan op het landschap en de recente implementaties van SAP Analytics Cloud en SAP HANA Cloud. Daarnaast zal er een BW landschap vervangen worden de komende jaren en zal Rob het landschap van ASML verder toelichten.

14:45

Break

15:30

Philips SAP Data Warehouse Cloud en SAP Data Intelligence Cloud - Gerrit Posthumus Solution Architect IDM (Information and Data Management) en Rogier Schipper IM Platform Manager Domestic Appliances bij Philips

Philips Domestic Appliances deelt het verhaal over hoe ze overstappen naar een best-of-suite-architectuur van SAP. De SAP-tools in het BI-domein stellen hen in staat om een door inzichten geleid, digital first bedrijf te worden. Deze sessie zal zich richten op een specifieke E2E use-case, inclusief een demo, over hoe retailer Point-of-Sale data beschikbaar wordt gemaakt in SAP Analytics Cloud via Data Intelligence en Data Warehouse Cloud.

16:15

Borrel

Wanneer
4-7-2022 13:00 - 17:30
Waar
Magnus Gooimeer 5-39 1411 DD, Naarden

Om te registreren dien je ingelogd te zijn