14-4 Focusgroep Process Management & Solution Documentation

14-4 Focusgroep Process Management & Solution Documentation
Het Zwitsers zakmes dat SAP Solution Manager heet, kent vele functionaliteiten waarover we urenlang kunnen praten en discussiëren. Binnen onze focusgroep is er voor één van deze functionaliteiten zelfs een speciale werkgroep in het leven geroepen: de werkgroep Process Management & Solution Documentation.

 
We laten je graag (opnieuw) kennismaken met deze werkgroep tijdens een webinar op woensdag 14 april van 14.00 tot 15.30. Dit evenement is voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze kant van het Zwitsers zakmes maar ook voor iedereen die er dagelijks, wekelijks of maandelijks mee werkt. 

We hebben een groot aantal sprekers bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan deze sessie. Zo komt SAP aan het woord, krijgen we specialistische expertise vanuit Simac IT NL en delen diverse klanten (KLM, Achmea, Agrana & Ministerie van Defensie) hun ervaringen.Het programma ziet er als volgt uit:

Hebben we jouw nieuwsgierigheid ook gewekt en wil je weten wat jij nog meer kunt doen met SAP Solution Manager? Meld je dan aan voor deze webinar en dan zien we je op 14 april!

Nog geen lid van de Focusgroep ALM? Klik dan hier om je aan te melden!
Na het lid worden van de focusgroep kun je je de volgende dag registreren voor het event.
Wanneer
14-4-2021 14:00 - 15:30
Waar
Online via MS Teams

Om te registreren dien je ingelogd te zijn