Tips & Tricks - Oktober 2019

In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers. 
SAP Intelligent Asset Management 
Ideo, Christian van Saarloos

SAP biedt al enige tijd de Intelligent Asset Management suite. Deze geeft een set aan oplossingen met een 360° view van je assets. Oftewel, de oplossingen zijn gebouwd om de assetdata heen (Asset Central). Naast de mooie look-and-feel van deze oplossing biedt het ook alle functionaliteit om je asset management processen te ondersteunen in alle fasen van het onderhoudsproces: Plan – Do – Check - Act. De ontwikkelingen gaan hard en elke drie maanden biedt SAP de nieuwste ontwikkelingen aan via deze op Cloud-gebaseerde suite.
 
De keuze van een testtool
PTWEE, Douwe Vermeulen


De inzet van testautomatisering spreekt over het algemeen tot de verbeelding. Droom even mee: minder belasting van de (key user) organisatie, met één druk op de knop alles testen, razendsnel inzicht in de testresultaten en natuurlijk de gewenste kostenbesparingen. De gedachte dat het geautomatiseerd uitvoeren van testwerk een allesomvattende oplossing voor testuitdagingen is, wordt nog altijd niet gestaafd met échte succesverhalen. 

Lees verder
SAP Fiori Search en Filter ondersteuning
Creetion, Martin Gerritsen, senior consultant

Deze Tips & Tricks beschrijft in het kort hoe een filter en search scenario binnen een Fiori applicatie ondersteund kan worden vanuit ABAP en HANA-development. De mogelijkheden die er zijn zullen voornamelijk bepaald worden door de “skillset” van de ontwikkelaar. Daarnaast is er vanuit SAP een aanbeveling. Dit artikel beschrijft aan de hand van een scenario zowel de mogelijkheden als een aanbeveling.  

Lees verder
Recente innovaties in SAP MDG
Avelon, Sander van der Wijngaart 


Master data management is duidelijk een van DE topics binnen hedendaagse IT en business vraagstukken. Geen wonder, operationele excellentie wordt uitsluitend bereikt met consistente stamdata. SAP Master Data Governance kan u hierbij helpen. In deze blog leest u meer over recente verbeteringen en nieuwe features binnen SAP MDG.

Lees verder

Lees verder tips

Focusgroep Modern Cloud Architecture (MCA) uitgelicht!

19-2-2024
[img=/iMIS/images/focusgroep/MCA/MCA%20vierkant.png]VNSG[/img]The purpose of this 'new' focus group is to share knowledge and experiences about modern ‘cloud’ architecture and SAP. What choices are possible? What are the advantages and disadvantages

Tips & Tricks 2024 februari

12-2-2024
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

Unlocking the value of Generative AI in SAP Cloud Solutions

26-1-2024
[img=/iMIS/images/blogs/2024/WELSCH_Andreas_1000px.jpg]VNSG[/img]Generative AI has firmly established its value with a versatile set of applications and is rapidly realizing its potential of elevating business outcomes. At recent events of SAP SAPPHI

Waarom de SAP ECC-deadline niet de reden is voor een upgrade naar SAP S4HANA Cloud

25-1-2024
[img=/iMIS/images/blogs/2024/Waarom de SAP ECC-deadline níet de reden is voor een upgrade naar SAP S4HANA Cloud.jpg]VNSG[/img]Ben je van plan om over te stappen op de SAP S/4HANA Cloud, of sta je nog maar aan het begin van een digitale transformatie?

Hoe Evident zijn SAP-landschap naar Azure heeft gemigreerd

16-1-2024
[img=/iMIS/images/blogs/2024/Prakash Palani.jpeg]VNSG[/img]Op 28 november was Bas van der Poel van de VNSG aanwezig op UKISUG Connect 2023. Dit is hét event van de Engelse/Ierse VNSG. Daar heef