Tips & Tricks - Oktober 2019

In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers. 
SAP Intelligent Asset Management 
Ideo, Christian van Saarloos

SAP biedt al enige tijd de Intelligent Asset Management suite. Deze geeft een set aan oplossingen met een 360° view van je assets. Oftewel, de oplossingen zijn gebouwd om de assetdata heen (Asset Central). Naast de mooie look-and-feel van deze oplossing biedt het ook alle functionaliteit om je asset management processen te ondersteunen in alle fasen van het onderhoudsproces: Plan – Do – Check - Act. De ontwikkelingen gaan hard en elke drie maanden biedt SAP de nieuwste ontwikkelingen aan via deze op Cloud-gebaseerde suite.
 
De keuze van een testtool
PTWEE, Douwe Vermeulen


De inzet van testautomatisering spreekt over het algemeen tot de verbeelding. Droom even mee: minder belasting van de (key user) organisatie, met één druk op de knop alles testen, razendsnel inzicht in de testresultaten en natuurlijk de gewenste kostenbesparingen. De gedachte dat het geautomatiseerd uitvoeren van testwerk een allesomvattende oplossing voor testuitdagingen is, wordt nog altijd niet gestaafd met échte succesverhalen. 

Lees verder
SAP Fiori Search en Filter ondersteuning
Creetion, Martin Gerritsen, senior consultant

Deze Tips & Tricks beschrijft in het kort hoe een filter en search scenario binnen een Fiori applicatie ondersteund kan worden vanuit ABAP en HANA-development. De mogelijkheden die er zijn zullen voornamelijk bepaald worden door de “skillset” van de ontwikkelaar. Daarnaast is er vanuit SAP een aanbeveling. Dit artikel beschrijft aan de hand van een scenario zowel de mogelijkheden als een aanbeveling.  

Lees verder
Recente innovaties in SAP MDG
Avelon, Sander van der Wijngaart 


Master data management is duidelijk een van DE topics binnen hedendaagse IT en business vraagstukken. Geen wonder, operationele excellentie wordt uitsluitend bereikt met consistente stamdata. SAP Master Data Governance kan u hierbij helpen. In deze blog leest u meer over recente verbeteringen en nieuwe features binnen SAP MDG.

Lees verder

Lees verder tips

Heineken met SAP-data naar de cloud

14-11-2023
[img=/iMIS/images/blogs/2023/Heineken%20blog.jpg]VNSG[/img]Heineken heeft zijn wereldwijde SAP-datasets naar de cloud gebracht. Sindsdien beschikt de internationale brouwer in realtime over bedrijfskritische inzichten. Werkmaatschappi

Tips & Tricks november 2023

14-11-2023
[img=/iMIS/images/Blogs/Tips en tricks/Tips en Tricks vierkant.jpg]VNSG[/img] In deze serie leveren diverse experts handige tips voor gebruikers.

GROW with SAP

8-11-2023
[img=/iMIS/images/blogs/2023/Grow%20with%20SAP%20infographic.png]VNSG[/img]Dit blogartikel gaat over GROW with SAP. Wat is het en waarin verschilt het met RISE? Frans van Hoesel van de VNSG-redactie vroeg het aan SAP Nederland.

Running the SAP Analytics Cloud (SAC) Marathon at ASICS

29-8-2023
[img=/iMIS/images/blogs/2023/Asics_thumb.jpg]VNSG[/img]Business success demands strategic, operational, and tactical decision-making. On time. Real-time. In sync. Streamlining business intelligence with enterprise planning can immensely accelerate un

Introducing Soterion's GRC Trends Report - Download the Report

29-8-2023
[img=/iMIS/images/Blogs/2023/SoterionTrendRapport.jpg]VNSG[/img]Soterion, an international leading provider of Governance, Risk and Compliance (GRC) solutions for companies running SAP, has released their latest publication, Soterion’s GRC Tre