Beïnvloeding SAP

De VNSG ondersteunt actief drie beïnvloedingsprogramma's van SAP die eindgebruikers de mogelijkheid geven om een SAP-productoplossing te verbeteren. De programma's die wij ondersteunen zijn:

    Customer Engagement Initiatives (CEI)
    Co-creatie voor toekomstige SAP-oplossingen

    Customer Connection programma (CC)
    Verbeteringen in huidige SAP-oplossingen


    Customer Continuous Influence (CCI)
    Voor nieuwere SAP-producten & cloudoplossingen

Direct downloaden van opgeleverde verbeteringen

De SAP Improvement Finder tool biedt jou als SAP-gebruiker de mogelijkheid om verbeteringen in bestaande SAP-oplossingen snel en eenvoudig te vinden.

SAP Improvement Finder

SAP Roadmaps

Op zoek naar de meest actuele roadmap van een SAP-product of -oplossing? SAP heeft alle roadmaps op 1 plek neergezet, zodat deze beter vindbaar zijn.

Overzicht roadmaps

Blijf op de hoogte van alle verbeterinitiatieven!

Meld je eenmalig aan op de Customer Influence website van SAP om op de hoogte te blijven van alle verbeterinitiatieven. 

Aanmelden 

PROGRAMMA 1 | Customer Engagement Initiative
Co-creatie toekomstige SAP-oplossingen

Het SAP Customer Engagement Initiative (CEI) programma geeft SAP gebruikers en partners de mogelijkheid te werken aan het ontwikkelen van toekomstige SAP-oplossingen. Samen met SAP developers bepaal je de richting van een product.


SAP vindt het belangrijk om feedback te ontvangen van haar gebruikers, zodat oplossingen ontwikkeld worden die voldoen aan de behoeftes van haar afnemers. Wil je meedenken en jouw ideeën verwerkt zien in een toekomstige oplossing? Dit is dan de kans om aan te haken.

Werk samen met SAP developers aan toekomstige SAP-oplossingen

PROGRAMMA 2 | Customer Connection
Verbeteringen bestaande SAP-oplossingen

SAP reserveert op jaarbasis ontwikkelcapaciteit om diverse verbeterprojecten voor bestaande SAP-oplossingen te bewerkstelligen. Deze verbeteringen worden aangedragen vanuit de gebruikers.

Wil je nu graag je input en mening geven over deze bestaande oplossingen van SAP? Bekijk dan de lopende projecten, lees de uitgebreide omschrijving en doe mee! Na afronding van een project levert SAP verbeteringen op voor deze bestaande oplossingen die jij vervolgens als gebruiker weer direct kunt downloaden.


Actuele projecten & 'verbeteringen' die voor je klaar staan

PROGRAMMA 3 | Continuous Influence
Voor nieuwere SAP-producten en cloudoplossingen


SAP Continuous Influence biedt je de mogelijkheid om verbeteringen aan SAP-producten rechtstreeks via een continue open kanaal aan te bieden aan de ontwikkelingsteams. Dit programma is specifiek gericht op klanten die nieuwere SAP-producten en cloudoplossingen gebruiken. Het is vergelijkbaar met het SAP Customer Connection-programma, dat is gericht op klanten die on-premise-producten gebruiken.

  • Verfijn je SAP-producten en -oplossingen EN beïnvloed de richting van SAP ten goede van jouw organisatie.
  • Werk op elk moment samen met SAP-ontwikkelteams via een continu open kanaal.
  • Dien je verbeteringsverzoeken in, stem op andere ideeën en ontvang regelmatig meldingen over de status van jouw verbeteringsverzoeken.

SAP Continuous Influence: op ieder moment in contact met SAP-ontwikkelteams

Actueel

VNSG focusgroep EAM actief aan de slag met SAP Development

8-1-2019
"Momenteel loopt er een Customer Connection Programma voor EAM. Dit is opgestart op verzoek van onze focusgroep. We nemen actief deel en de resultaten zijn positief. Een volgende keer doen we zeker weer mee!"

Presentaties SAP Roadmapsesssies op Connect to Innovate

16-10-2018
[img=/iMIS/images/Events/CTI/Roadmaps en influencing_COLLAGE.jpg]VNSG[/img] De presentaties van deze sessies zijn nu beschikbaar! Tijdens deze sessies werd je door SAP experts bijgepraat, kreeg je de kans vragen te stellen of zelf input te geven.

SAP helpt circulaire bedrijven door passend software te ontwikkelen. Draag je ook een steentje bij?

15-8-2018
Draagt jouw bedrijf actief bij aan het bevorderen van een circulaire economie? Wil je met SAP Development aan tafel om jouw specifieke systeemeisen voor een circulaire bedrijfsvoering kenbaar te maken?

Welke verbeteringen zijn er opgeleverd op jouw vakgebied?

17-8-2018
SAP heeft een flink aantal verbeteringen doorgevoerd. Bekijk welke verbeteringen zijn opgeleverd in SCM en EAM. Ook op het vlak van CRM, S/4HANA SD & SAP Solution Manager kunnen organisaties verbeterde functionaliteiten downloaden.

Werk samen met SAP product owners in een interactieve setting aan toekomstige oplossingen!

26-9-2018
[img=/iMIS/images/Events/CTI/LIS.jpg]VNSG[/img] Tijdens deze sessies word je door SAP experts bijgepraat, krijg je de kans vragen te stellen of zelf input te geven. Bekijk welke sessies inmiddels zijn bevestigd.